Какво да правим ако закъсаме с колата

Пътищата, улиците и инфраструктурата като цяло, в България в последните години са пословични с лошото си състояние, липсата на поддръжка, дупките и липсата на нормална денивелация на места.

Освен това зимата се задава с пълна сила и тепърва предстои да шофираме в неблагоприятни, лоши и дори опасни условия – както в града, така и извън него.

На всеки от нас се е случвало да закъса с колата по една или друга причина и да търси професионална помощ за излизане от ситуацията.

Добра Фирма за Пътна помощ София

Екипът на пътна помощ София е денонощно на разположение на всички шофьори, претърпели някаква авария на пътя. Ние имаме дългогодишен опит в пътната помощ на леки и лекотоварни автомобили, камиони, бусове и ремаркета.

Ако закъсате с колата, само ни потърсете и ние ще се отзовем максимално най-бързо, за да разрешим на място проблема ви, да сменим спукана гума, да ви подадем ток, да ремонтираме повреда, да ви извадим от дерето, в които сте пропаднали или да репатрираме превозното ви средство до оторизиран сервиз.

В пътна помощ Big гр. София сме обиграни да реагираме на всяка възможна ситуация на пътя, колкото и тежка да е тя. Нашите хора са перфектно сработени, идеално обучени и компетентни да се справят с всеки инцидент, а материалното ни осигуряване и модерната техническа база ни позволяват да бъдем максимално полезни на закъсалите шофьори.

За всеки от нас това да закъса с колата си някъде по пътя, винаги е стресова ситуация, без значение дали последствията касаят закъснение за работа, пропускане на важна среща, спешно отиване до болница, водене детето на детска градина или училище и всяка друга наглед обикновена и делнична житейска ситуация, с каквито се налага да се справяме ежедневно.

Когато автомобилът ни предаде, това може да се дължи на лошите пътни условия, на повреди в колата, на катастрофа или на други обстоятелства. Факт е, че у нас автопаркът масово е застарял, мнозина не полагат регулярни грижи по поддръжката на автомобилите си, пълно е с шофьори, които не спазват правилата и повишават риска от инциденти.

Избор на денонощна пътна помощ в гр. София

Точно затова всички ние от пътна помощ София сме на линия да ви бъдем в помощ, 365 дни в годината, 24 часа в денонощието, без почивен ден, дори по време на официалните национални празници.

Навремето имаше един популярен израз, а именно „Шофьорите са като ято“. Макар и да звучи демоде, тази максима важи в пълна сила и днес, а ние се стараем да помогнем максимално бързо и ефикасно на всеки колега, който е закъсал на пътя, без значение каква е причината за инцидента.

Нашата квалифицирана помощ ще ви спести куп време, нерви и пари.

Не всеки е способен да се справи сам с проблемите с автомобила си, затова не се опитвайте да излезете от ситуацията чрез самонадеяна самодейност, а потърсете нашите специалисти.

Ние разполагаме с професионалистите, техниката, уменията и опита да разрешим проблема ви за нула време при минимални инвестиции, защото работим на едни от най-добрите цени за бранша не само в столицата, но и в цялата страна. Обадете ни се и ние ще ви помогнем!

1 thoughts on “Какво да правим ако закъсаме с колата”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *