Безкомпромисно качество с индустриалното осветление на SANGEL

Когато говорим за индустриално осветление е редно да се обърне огромно  внимание на изискванията, които го съпътстват. Този тип осветление е често срещано в производствените цехове, складовите помещения, гаражи, търговски зали, бензиностанции, строителни обекти и много други.

Експертите от ЕХНАТОН вярват, че безопасността, икономичността и енергийната ефективност зависят до голяма степен от спазването на тези изисквания. Условията на работа предопределят типа индустриални лампи, които са нужни за конкретната задача.

Индустриалното осветление с марката SANGEL е част от богатото продуктово портфолио на ЕХНАТОН, целящо да предложи висококачествени продукти и решения в редица сфери на индустрията.

Безкомпромисно качество с индустриалното осветление на SANGEL

Защо да изберете SANGEL?

  • 400% по-висока енергийна ефективност
  • няма да имате нужда от поддръжка и замяна
  • цветът на осветлението ще остане същият, какъвто е бил при първото пускане
  • гарантиран експлоатационен живот до 60 000 часа
  • силна осветеност за средно 9,6 години
  • 24 месеца гаранция

Какви са основните изисквания, на които да обърнете внимание?

Индустриалните осветителни тела имат различни експлоатационни характеристики, но онези, на които трябва обърнете внимание са:

  • цвета на въпросното осветление
  • степен на защита
  • работно напрежение 
  • каква площ покрива

Сред по-специфичните изисквания спадат:

Устойчивост на вибрациииндустриално осветление Sangel използвано на строителните площадки, в производствени цехове, в минното дело, кариери, различни металургични и други предприятия, трябва да има определена издръжливост или да бъде поставено върху специални опори, които редуцират вибрациите.

Устойчивост на определена температура и влажност – осветлението, използвано на открити площи, се използва целогодишно. Осветителните тела трябва да имат подходяща степен на защита, за да издържат на всякакви условия.

Енергийна ефективност – осветлението, което се използва при по-големите промишлени съоръжения консумира голямо количество електроенергия. Това значително увеличава производствените разходи. Подмяната на остаряло оборудване е ключов фактор за повишаването на рентабилността на производството.

Безкомпромисно качество с индустриалното осветление на SANGEL

Когато слънчевата светлина не е достатъчна, значи ви трябва SANGEL

В индустрията се използват три вида осветление: естествено (слънчева светлина на открити площи или постъпваща през прозорци, стъклени покриви и стени), изкуствено (осветителни тела), комбинирано.

Слънчевата светлина не винаги е достатъчна. Когато слънчевата светлина не е достатъчна, можете да добавите в арсенала си светодиодни индустриални осветителни тела от ЕХНАТОН, които да подобрят видимостта и оптимизират максимално работния процес.

Безкомпромисно качество с индустриалното осветление на SANGEL

Какво можете да откриете в магазините на ЕХНАТОН?

В партньорство със SANGEL, ЕХНАТОН предлага широка гама от индустриални лед лампи, които съответстват на най-високите стандарти за качество. Не се колебайте да се свържете с екипа от експерти на компанията, които с удоволствие ще ви помогнат с избора на оптималното индустриално осветление.

Продуктовата гама се състои от лед осветление за производството, машини, сигнализация, в това число изготвянето на специализирани решения като модификация на съществуващ продукт. Освен LED осветление, ЕХНАТОН предлага и адаптери, както и огромно разнообразие от кабели. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *