Какъв е шансът да спечелите от безплатни футболни прогнози

Шансът да спечелите от безплатни футболни прогнози не може еднозначно да се определи като голям или малък. Това зависи от сайта или типстърите, които следите, каква им е успеваемостта, както и от това колко често залагате тези безплатни прогнози. Какви са коефициентите и с какви суми залагате също е с огромна роля. За да разберете какви са ви шансовете, трябва първо да си определите банка. Банка представлява определен бюджет, който отделяте само за залози.

Важно е да упоменем, че от ключово значение за вашето залагане е да отделяте толкова пари, колкото можете да си позволите. Т.е. в никакъв случай не бива да залагате пари, които ви трябват за нещо по – важно. След като сте си определили банка трябва да прецените колко процента от тази банка ще залагате на безплатните прогнози на избрания сайт или типстър. След известно време, което е най – добре да е в рамките на един месец, можете да си направите равносметка на това какво сте постигнали.

Какво е успеваемостта

Успеваемост чисто и просто е процентът на печалбите от общия брой заложени мачове/фишове. Например, ако имате 40 заложени фиша и сте спечелили 25 от тях, то вашата успеваемост е 62.5%. Трябва, обаче, да се борави много внимателно с успеваемостта, тъй като тя не служи за нищо ако не се взимат предвид някои други основни фактори, а именно коефициентите, както и сумата на залог като процент от общия ви бюджет.

За всичко това може да научите в сайта Betinum, където се предлагат всякакви видове прогнози, а сега ще коментираме безплатните им, които имат висока успеваемост. 

Какви безплатни прогнози предлага Betinum

Всеки ден Betinum предлага 3 типа прогнози. Безплатни футболни прогнози за днес плюс анализи на някои от най – големите мачове за деня : 

 

  1. Златна и сребърна прогнози са най – добрите прогнози за деня като на тях се правят и кратки анализи. Най – добре е да се комбинират в колонка, за да се състави подходящ коефициент. Ако следвате стъпките, които обяснихме в началото, то шансът да спечелите от тези прогнози е голям; 
  2. Вторият вид безплатни прогнози са синглите. Те са с по – висок коефициент и се играят поотделно. Тук дори не е нужно да смятате и да се чудите каква сума да залагате. Под прогнозите са написани процентите от банката, с които се залага, а и е даден пример за това.
  3. Третият вид са двете предизвикателства. Това са залози тип “стълбичка”. Започва се с някаква малка сума и се залага по един мач на определен коефициент всеки ден. При печалба на следващия ден се залага цялата спечелена сума на следващия двубой и т.н. При достигането до определена сума се отделят малко средства и се продължава с останалите. Тази стратегия е изключително печеливша при високо ниво на дисциплина и търпение.

Това са три от базовите стратегии, които се използват в света на залозите – колонка, сингли и предизвикателства тип “стълбичка”. Отделно в анализите можете да научите информация и факти, проучени от експерти, които могат да ви дадат съвсем друга яснота за дадени мачове.

Защо е добра идея да се доверим на Betinum

Betinum има репутация на един от най – качествените сайтове, затова е и толкова популярен. Той е създаден 2016г. като от тогава дизайнът му е доста променен, а екипът е много по – голям и по – развит. Прогнозите са с висока успеваемост, но не при всички това има толкова значение

По – важни са прогнозите в абонаментите, където се предлагат много повече опции. Там има разнообразни стратегии за залагане, пълна прозрачност към всичко, постоянна комуникация с отдел Обслужване на клиенти, които обясняват и помагат за това как, с колко и кои прогнози да се залагат. Освен това в абонаментите има и анализи на конкретни мачове, в които е обяснено и показано как се използват някои от най – иновативните платени статистики във футбола в момента.

Опитът в залозите на експертите от сайта е много сериозен, а в момента там работят някои от най – добрите типстъри в България. Betinum е единственият сайт в страната с толкова много постоянни клиенти и единственият, който предлага толкова голям набор от стратегии, прогнози, качество на анализите и екип, който се отнася с пълна отговорност и професионализъм към своята дейност. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *