В помощ на абитуриентите и на техните родители 

Абитуриентският бал без съмнение е един от най-важните моменти в живота на всеки ученик, а също и на неговите родители. Сбогуването с училище заслужава да бъде направено подобаващо и подходящо с традициите и поради тази причина вълненията за това започват месеци предварително. Ето някои предложения на дамски рокли за завършилите момичета.

Въпреки че напоследък не е номер едно, сатенът винаги си остава сред най-използваните платове за изработката на дамски официални рокли. В класацията на сатенените рокли на първо място е къса вечерна рокля в лилаво рокля с V-образно деколте и камъни Сваровски по презрамките и колана. Тя е много често срещана дамска рокля онлайн.

Шифонът също е изключително употребяван и искан от клиентките на модни бутици. Особено елегантна и официална е черна официална рокля на ленти до коленете и мини деколте във формата на капка. Важно е обаче с какви аксесоари ще бъде съчетана, тъй като този модел е капризен, що се отнася до кича.

Вдъхновена от реалити звездата Ким Кардашиян, от американски Интернет бутици всяка дама може да се сдобие с нейните известни официални рокли онлайн със златисти полукръгове отстрани на талията и на деколтето с форма на лодка. Тя съчетава в себе си сексапил, класа и неизмерима женственост.

Цветя, цветя и пак цветя! Но този път не за подарък, а за абитуриентска рокля. Известни арабски дизайнери на рокли взривиха седмицата на модата в Париж със своите дълги официални рокли с минималистични цветчета по целия дантелен плат. Тези официални рокли са истинско чудо и феерия, носеща се след принцесата, която ги е облякла.

Белите копринени дамски дълги рокли винаги също са страшно стилни и нежни. Моделите с дантелени ръкави са още по-желани и предпочитани от голяма част от абитуриентките.

И не на последно място по важност, черните дамски рокли, независимо дали строго вечерни рокли или по-лежерни, всеки който се спре на тях със сигурност няма да остане незабелязан от останалите, тъй като черното винаги ще е един от най-любимите и стилни цветове на всички времена. Всяко желано бижу, без значение колко е пищно, стига роклята да е изчистена, ще седи идеално!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *