Голямото завръщане на Winamp предстои

Производителят на музикалното приложение Winamp – Radionomy обяви, че има намерение да обнови и даде още много функции на популярния музикален плеър в миналото. Новата версия на програмата Winamp ще се появи през 2019 година, и ще предложи на потребителите си още куп полезни функции.

Новият софтуер ще бъде достъпен за сваляне на компютъра, но също така ще го има и онлайн. Очакват се нови възможности, от сорта на подкасти, стриймове, радио и други. Очаква се и специална апликация за Android и iOS, която да бъде от полза на потребителите, които използват мобилни устройства.

От компанията собственик на Winamp добавиха, че са фиксирани и отстранени проблемите на програмата с операционната система Windows 10. На този етап плеърът ще бъде безплатен, както и очаквания ъпдейт, който ще предостави страхотни опции за феновете на музиката и радиото.

Още през 2015 г. се заговори, че се готви завръщане на Winamp, но това бяха просто слухове. Днес официално можем да обявим идването на нова и по-добра версия, както ни увери генералният директор на Radionomy. Според него новият продукт ще бъде много по-добър и ефективен от старата програма.

Основната идея на новия плеър е, че ще можем да слушаме музика, без значение дали е качена на нашия компютър, или се намира на облак. Подобрения има и в радио излъчванията, за да станат те още по-достъпни. Всички ние очакваме със затаен дъх завръщането на класическото приложение, тъй като то ни носеше много радости в миналото, когато алтернативите бяха сравнително малко.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *