Свикнаха ли българските играчи да ползват мобилни приложения?

Глобалното интернет пространство предоставя на потребителите неизчерпаеми възможности да достигат до всичко, до което искат, само с помощта няколко кликвания. А мобилните телефони са устройството, което ви гарантира, че можете да сте активни, независимо дали пътувате, пазарувате, работите или сте на почивка в някой отдалечен курорт.

 

Излишно е да казваме, че хазартните компании не правят изключение от тази тенденция и повечето от водещите лидери в сферата могат да се похвалят освен с пригодена за нуждите на смартфона мобилна версия на своя сайт, и с апликация, която дава бърз достъп до услугите им. Пример за това е Bet365 приложение, което може се отличава с редица безупречни характеристики, които радват всеки отдаден потребител. Но каква всъщност е ролята на мобилните приложения за българските играчи и каква ще бъде през идните няколко години?

 

Залагат ли често българите през телефон и таблет?

 

Да, да и да! Този въпрос не оставя у нас дори капчица съмнение, защото мобилните приложения преобърнаха познатия ни хазартен свят и въздействието им върху неговото развитие в последно време е огромно. Но това не е тенденция, която се наблюдава само у нас. Подобен тип заключение може да се направи, както за ситуацията в Европа, така и за залозите в целия свят. Разбира се, за това допринесе и пандемията, която ни постави пред един единствен възможен избор – да се забавляваме само в рамките на дома си и с помощта на мобилните устройства, с които разполагаме.

 

Въпреки че специалистите смятат, че уебсайтовете и физическите зали няма да изчезнат скоро, поне не през следващите няколко години, голяма част от залозите в момента идват точно от мобилните им алтернативни. Процентът залози, направени през телефон, става по-голям постоянно и тази тенденция ще се запази и за в бъдеще. Близо 40% от генерирания онлайн хазарт са именно залозите, направени през телефона. Проявеният от страна на потребителите интерес бе забелязан от компаниите и всяка от тях влага огромни средства, с които да развива своето приложение, за да бъде то конкурентно на останалите. Едва ли има съвременен и развиващ се букмейкър, който вече да няма собствена апликация.

 

И докато за някои от по-възрастните играчи този преход създава известни трудности и притеснения, то при по-младите цифрите са категорични в полза на мобилните приложения.

 

Има ли разлики в играта през мобилен сайт и залозите през мобилна апликация?

 

Неизменно с нарастването на големия брой залози, направени през приложенията на букмейкърите, няма как да не се зададе и въпросът, свързан с качествените характеристики на двете опции и разликата между възможностите на компютъра и тези в смартфона.

 

Тук е мястото да отбележим основното предимство на мобилната апликация и тя е удобството – за залози навсякъде по всяко време, за картина, скорост и интерфейс, напълно пригодени за телефон, за бърза и лесна игра и т.н. Приложенията осигуряват достъп до всички функции и услуги, които може да откриете и в сайта на даден букмейкър. Но това не е всичко. Наред с традиционните бонуси, от които се ползват онлайн потребителите на платформата, в мобилната апликация на някои хазартни компании се предлагат и индивидуални бонус предложения.

 

Предполагаме, че повечето от вас, които редовно играят, отдавна вече са си свалили мобилното приложение на своя любим хазартен оператор. Дали това е най-доброто предложение, което в момента е на разположение на потребителите? Може би. Но дали то ще се запази като единствена възможност, или ще се върнем към старите игри, или пък ще преминем към нещо ново – само времето ще покаже. А дотогоава, използвайте максимално това, което ви се предлага като начин на забавление.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *