Какви дамски обувки да изберем според панталона

Много съвременни момичета считат разнообразието от панталони за най -удобния елемент от женския гардероб. Съвременните модели са толкова разнообразни, че абсолютно не е трудно да изглеждате елегантно и стилно в тях. Въпреки това, за да бъде външния вид модерен и актуален, трябва да знаете как правилно да изберете дамски обувки, които да пасват на панталона ви.

Класически панталон

Този елемент от гардероба е незаменим, защото класиката е вечна.
Дори и с идеални пропорции, дребните момичета се съветват да носят класически модели панталони само с дамски обувки на токчета. Високите дами могат спокойно да комбинират този панталон със стилни ниски дамски обувки със стабилни токчета или мокасини.

Черните панталони в гардероба са незаменимо нещо. Те ще подхождат на всички дамски обувки, просто трябва да намерите своя модел. Като ги имате в арсенала си, можете успешно да създадете много стилове с различна насоченост.
И с какви дамски обувки да носите черни панталони? Класическите варианти е по -добре да се допълнят с класически обувки с благородни нюанси на цветове (черно, слива). Можете също така да изберете удобни обувки и сандали на платформа в фини нюанси (бежово, кафяво и дори пудрено розово).

По отношение на избора на дамски обувки за сиви панталони, заложете на опциите, при които ще ви бъде най -удобно. Ако сте на крака по цял ден, изберете модели без ток или на удобна платформа. Е, ако седите през повечето време, комбинирайте с изящни токчета с ярки цветове.

Остава да разберем с какви обувки могат да се носят различни модели широки панталони. тези модели, като разширени дънки или палацо, се препоръчва да се носят с високи, грациозни токчета. Можете също така да изберете дамски обувки или сандали, които да съответстват на стила, или да играете в контрастите.

Конусовидните стилове изглеждат добре с удобни мокасини и леки балерини, както и ефектни кецове. За вечерни излизания са подходящи токчета и черно -бяла класика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *