Какъв тип спортно облекло предлага Under Armour и защо си заслужава избора?

Какъв тип спортно облекло предлага Under Armour и защо си заслужава   избора?

Източник на изображение: Wikimedia Commons

Ако се интересувате от модните тенденции в света на спортното облекло, то вероятно сте чували за спортния бранд Under Armour, който стана особено популярен напоследък. Въпреки че съществува от по-малко време в сравнение със спортните гиганти като Найк и Адидас, Under Armour също си затвърди името на пазара като надежден спортен бранд, предлагащ оригинално спортно облекло.

Ако не сте от хората, които биха направили компромис със своя комфорт при носене на спортни дрехи и обувки, то американската марка има какво да предложи. 

Ако за вас удобството и  качеството на спортното облекло е важно, то Under Armour е една от спортните марки, която определено ще ви допадне.

Under Armour е известна американска марка, която предлага разнообразие от оригинални спортни дрехи, обувки и аксесоари за различни видове спортове.

Марката стана популярна основно заради висококачествените материи на своето спортно облекло, както и характерния си семпъл дизайн, който  се вписва във всеки спортно-елегантен аутфит.

Една от основните цели на марката е да помогне на всеки спортист да постигне оптимално спортно представяне, както и на всеки човек да се чувства комфортно  през ежедневието си. 

Какъв тип спортно облекло предлага Under Armour и защо си заслужава   избора?

Източник на изображение: Wikimedia Commons

Освен високо ниво на удобство и функционалност марката предлага на всеки фен на спортното облекло възможност да допълни ежедневната си визия по стилен и семпъл начин и да се чувства комфортно и уверено в кожата си.

Има няколко неща, по които  Under Armour се отличава от останалите марки. 

Тук ще ви изброим основните черти, с които се отличават продуктите на марката. Но преди това, нека накратко да се запознаем с някои факти за нея.

Каква марка е Under Armour?

Under Armour е основана през 1996г. във Вашингтон. Идеята зад създаването на марката започва с простичкото хрумване на бившия капитан на футболен отбор Кевин Планк за спортна тениска от проветрива и еластична материя, която има способността да подобри спортното представяне на футболния отбор към университета в Балтимор, Мериленд. 

Какъв тип спортно облекло предлага Under Armour и защо си заслужава   избора?

Източник на изображение: Wikimedia Commons

Той осъзнал колко е непрактично за футболистите от отбора да си сменят тениските, които носели под джърситата си по време на мач, всеки път, когато се изпотят. Така стигнал до заключението, че е добра идея спортните тениски да са направени от синтетична компресионна материя от микровлакна, която позволява максимален комфорт, отвежда бързо потта, както и има способността да съхне бързо. Това съответно спестява нуждата от честата й смяна, както и спестява време и дискомфорт на самите спортисти. 

След дипломирането бившият футболен капитан създава своя първи прототип на спортна тениска от бързосъхнеща дишаща материя и подарява копия от нея на свои съотборници и близки приятели.

Впоследствие Кевин внася подобрения в материята на спортната си тениска, които повишават още повече нейните проветривост, еластичност и комфорт. 

Какъв тип спортно облекло предлага Under Armour и защо си заслужава   избора?

Източник на изображение: Wikimedia Commons

С нарастването на популярността на удобната спортна тениска на Under Armour утвърдени спортни марки като Nike, Adidas и Reebok следват примера на Кевин и създават свои собствени спортни дрехи от ултра дишащи материи.

Кои са основните неща, с които се отличава  Under Armour? 

Иновативни технологии на изработка

 С цел да подобри качествата на колекциите си от спортни дрехи и маратонки Under Armour влага специални иновативни технологии в производството на своите спортни дрехи и обувки. Екипите на марката непрекъснато търсят иновативни решения, с които да отговорят на потребността на своите потребители от високо качество, комфорт и естетичен дизайн.

Какъв тип спортно облекло предлага Under Armour и защо си заслужава   избора?

Източник на изображение: Pexels

Благодарение на иновативните технологии спортното облекло и маратонките на марката предлагат високо ниво на комфорт и удобство.

Ст тяхна помощ еластичните материи на спортните дрехи следват естествената форма на тялото и позволяват свобода на движенията, а маратонките осигуряват стабилност, сцепление и комфорт за стъпалото.

Стилен дизайн и функционалност

Under Armour неслучайно стана любима марка на тези от нас, които ценят практичния, удобен и универсален дизайн по отношение на спортното облекло. Според сезона, за който са предназначени, колекциите на марката се делят основно на три вида- зимни, летни и всесезонни.

Без значение дали сте в залата, на игрището, на разходка в планината или пък по задачи из града, с избор на дрехи и обувки на Under Armour сте готови за всяка ситуация и климат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *