Мобилен сайт за залози или отделно приложение – кое е по-добро?

В днешни дни е минимален броят на играчите, които все още се доверяват на физически обекти, за да практикуват своето хоби, а именно – хазартните залози. Основна причина за това е бързият дигитален прогрес, към който се причисляват и букмейкърските компании. Благодарение на новоинтегрираните мобилни възможности в своите платформи, те негласно отричат нуждата от физическото присъствие на клиента, а му дават възможност да практикува тази своя страст от всяко едно място по света.

Залози през телефона – как и къде?

Ако рядко сте попадали на такъв вид платформи, то има няколко съществени неща, които следва да знаете. Първото от тях е, че някои от компаниите залагат на традиционната мобилна версия на своята платформа, като я създават общодостъпна и опростена. Други дружества, обаче, полагат усилия, за да създадат собствено мобилно приложение, което потребителите да имат възможност да свалят на своето устройство и от там да поставят залозите си. Бетинг компаниите, които предлагат мобилни залози през апликация се превръщат в най-желаната дестинация за хазартните фенове, но можем ли да ги определим като абсолютен победител в тази надпревара?

Апликациите, които всеки един от нас използва на своето мобилно устройство, са съществена част от нашето ежедневие. Благодарение на тях имаме възможност да сме на няколко места по едно и също време. Това е основно преимущество и на бетинг апликациите, тъй като за клиента отпада нуждата да влиза през браузъра и да въвежда всеки път данните на своя акаунт. Друго съществено предимство на мобилните приложения е, че използвайки ги, вие имате възможност да спестите излишни трафик данни, които в противен случай бихте изгубили, залагайки на игра през мобилна версия на сайт.  Ако решите да заложите на букмейкър, който предлага собствена апликация, то следва да имате предвид, че има някои съществени особености, за да се сдобиете с конкретното приложение. За пример можем да отбележим факта, че ако сте потребители на устройство с операционна система Android, то в Google Play няма да откриете бетинг приложения.

Пестете време чрез мобилната версия

Ако пък искате да си спестите излишни главоболия, издирвайки апликации из търсачките, ви съветваме да заложите на игра през мобилна версия на компания за залози. Компаниите, които оперират на българския пазар, предлагат общодостъпни мобилни версии на своите платформи, което ги прави предпочитана дестинация за хазартните фенове. Освен липсата на такъв вид спънки, играта през мобилна версия предлага на своите клиенти и абсолютно копие на платформата, която биха посетили, ако използваха десктоп версията на сайта. По този начин имате възможност да се насладите на всички предложения на букмейкъра, използвайки своето мобилно устройство, без да има значение операционната система, която използва то.

Както вече отбелязахме, при апликациите се забелязва съществено спестяване на мобилни данни, което е един от недостатъците на играта през мобилна версия. Въпреки това, доверявайки се на този тип залози, може да се чувствате по-уверени за сигурността на вашите данни, тъй като при всяко влизане ще е необходимо да въведете отново своето потребителско име и парола. Освен това, депозитът на средства във вашата сметка е много по-удобен през мобилната версия, тъй като при някои от апликациите се откроява съществения недостатък клиентът да не може да създаде нова сметка или да депозира по нея.

Кой е изявеният победител?

Изброявайки тези предимства и недостатъци на двата типа игра, победител трудно можем да определим. Ако предпочитате игра през мобилна апликация, ще се сблъскате с трудности, които за някои от играчите са трудни за преглъщане. Ако пък се доверите на игра през мобилна версия, рискувате да застрашите наличните ви мобилни данни. Нашият съвет е да разгледате различните възможности, които бетинг компаниите предлагат, и да се спрете на тази, която най-добре отговаря на начина, по който прекарвате свободното си време. Привържениците на български букмейкъри ще трябва да изчакат още малко, за да могат да се насладят на техните мобилни апликации, ала времето до тогава може да използват за среща с някои от впечатляващите бонуси, които тези компании предлагат.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *