Пола-молив – с какво да я носите, за да изглеждате перфектно

Ефектни и атрактивни визии с пола-молив се появяват в дамския гардероб в средата на 19 век и оттогава не са го напускали. Стиловете, комбинациите и цветовите вариации се променят, но този атрибут остава важен и необходим елемент от истинските дамски визии. Тайната на този успех се крие във гъвкавостта на този модел. Подхожда на всички, стройни и пълни, високи и ниски млади дами. За успешен образ остава само да разберете с какво да носите пола-молив и какъв стил да изберете за определения повод.

Тайни и трикове

Основната „характеристика“ на модела е формирането на правилна походка. Поради спецификата на кройката, дългите моливни поли карат момичетата да се разхождат с красиви, малки стъпки и в една линия, именно благодарение на тази характеристика моделът е признат за еталон на женственост и изтънченост.

Друга характеристика е гъвкавостта и стилът, който подхожда на всички! С правилния подход можете да изберете пола-молив за пълни и стройни момичета, за високи и ниски и ще изглеждате изключително хармонично. Трябва само да спазвате няколко основни правила:

  • гънки и провисвания не се образуват върху продукт с правилния размер;
  • моделът не стяга прекалено дупето, а само леко приляга и подчертава апетитните форми;
  • силно заострените и дълги модели трябва да имат кройка, за да осигурят лекота на движението.

Феноменът в случая е, че той подхожда на всички, без изключение. Основното нещо е да изберете цвят, плат, кройка, който подчертава предимствата и скрива недостатъците на фигурата. Например, като използвате колан, можете да изместите акцента от проблемното място към талията, тъмната материя и високата талия добре ще скрият ханша, а кройката точно под коляното визуално ще даде необходимите сантиметри височина.

Чудесен вариант за това, с какво да носите пола-молив, е цветна риза, бяла тениска или ефирна блузка с къс ръкав. Заложете на пола-молив за една стилна и изтънчена визия, която подчертава женсвените ви форми.

Източник:  garderobche.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *