Как мога да си намеря работа в Германия?

Днес много хора се замислят за живот и работа в Германия. Но евентуалните трудности при намирането на работа ги спират да се решат на тази сериозна стъпка. Други се опасяват, че няма да могат да свикнат с другата страна, с манталитета или културата. Но рискът може би си заслужава.

Самостоятелното намиране на работа в Германия може да отнеме много време. По-добре е да използвате проверени източници на информация, за да не станете жертва на измамници.

Потърсете доверена фирма за работа в Германия? Тогава не забравяйте да запазите контактите на компания, която ще ви помогне да започнете нов живот в чужбина.

Няколко думи за компанията

Hilfe.bg знае точно как да получите най-добрите работни места в Германия. От няколко години тя помага на стотици хора да намерят себе си в нова страна. Има база данни с проверени работодатели в Берлин, Мюнхен, Хамбург, Кьолн и други големи германски градове. Има много положителни отзиви за работата на компанията. Опитните консултанти са готови да отговорят на важни въпроси и да помогнат на всички етапи на заетостта.

5 предимства на сътрудничеството с компанията:

1. Пълна подкрепа за заетостта.

2. Широк спектър от работни места и работодатели в Германия.

3. Легална заетост с пълен социален пакет.

4. Помощ при попълването на необходимите документи.

5. Безплатни услуги за български граждани.

Повечето от свободните работни места се предлагат дългосрочно и с изгодни възнаграждения. Това дава сигурност на служителя, че ще има работа за дълго време. Всичко, което трябва да направи потенциалният служител, е да избере позиция, а компанията ще му помогне с всички останали подробности.

Какви свободни позиции предлага компанията?

Hilfe.bg предлага работа като социален асистент или болногледач за болни или възрастни хора в Германия. Потенциалните кандидати трябва да са любезни, услужливи, грижовни и състрадателни.

На работниците се осигурява безплатно настаняване, храна и достъп до интернет. Задълженията на болногледача включват грижи за лицето, разходки, организиране на медицински процедури и хигиена. Всички необходими допълнителни задачи се договарят отделно в зависимост от нуждите и състоянието на съответното лице.

Трябва ли да говоря немски, за да си намеря работа?

За да си намерите добра работа в Германия, трябва да имате минимални познания по езика, за да можете например да се обясните на работодателя си и на лицето, за което ще се грижите. Основното ниво на разговор е достатъчно, за да си намерите добра работа в началото. По време на пътуването можете да подобрите езиковите си умения и да посещавате допълнителни езикови курсове.

Искате ли да кандидатствате за работа в Германия и да откриете нови възможности? Свържете се с Hilfe Bulgaria и изберете най-добрата работа с достойно заплащане сега.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *