Защо сребърните обеци са сред най-предпочитаното бижу.

Сребърните обеци се носят, както от жени, така и от деца, че и понякога и от мъже. Предпочитани са за детски аксесоар предвид факта, че не са много скъпи, а децата често си губят вещите. Същевременно всички сребърни обеци предпазват от негативно влияние, балансират и спомагат за нормализиране на кръвното налягане. Това са все свойства, които среброто притежава. Още от древността хората са се доверявари на лековитите му качества, като са ползвали дори сребърни пластини за лечение на повърхностни рани.

Оеци от сребро

Сребърните обеци могат да се забележат и като аксесоар, красящ и мъжете. Често по- експресивните представители на мъжкия пол прибягват към този вид аксесоар. Младежите го предпочитат и не рядко изненадват с интересни форми, понякога дори зловещи – черепи и странни влечуги. Жените откровено предпочитат сребърните обеци за ежедневието си. Семпли, но същевременно изящни в изработката си сребърните обеци са изключително подходящи , както за ежедневни поводи, така и за специални такива. Правилото за ненатрапчивост и дискретност важи и за сребърните обеци. Тайната е в баланса. При правилната комбинация между лични предпочитания и ситуацие ефектът е зашеметяващ.. При делови мероприятия е добре да заложите на скромни сребърни обеци по ухото. Можете да изберете и модел с внедрени камъни- скъпоценни или полускъпоценни, но с не повече от един.

Перлите също красят сребърните обеци и ги превръщат в изящно украшение. Сербърните висулки или тези с едри елементи са подходящи за специални поводи, които позволяват експресивност и екстравагантност. По правило подобен вид обеци не се съчетават с обемни колиета. Придава се акцент на самите обеци, като съпровождащите бижута служат за фон. Стилистите са на едно мнение. Ако прецените, че поводът изисква няколко бижута, само едно от тях е препоръчително да бъде по-обемно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *