С нов парфюм към ново гадже

Мили момичета, искате ли да знаете как успях да забия новото си страхотно гадже? Сигурно ще си помислите, че съм го направила с някакъв невероятен тоалет или обувки или пък с визията и интелекта си. Е, не искам да кажа, че не изглеждам добре или нямам интелект, не ме разбирайте погрешно. Истината е, че това страхотно момче ми обърна внимание благодарение на…парфюма ми. Да, точно така, основно заради него. Нали знаете, че някак трябва да привлечете вниманието на обект от противоположния пол. Това може да стане с гореспоменатите интелект, визия, тоалет. В моя случай обаче това се случи благодарение на дамски парфюм.

Принципно аз обичам да разглеждам различни парфюми, да ги пробвам, интересувам се от тях. Те са ми нещо подобно на хоби. За мен едни маркови парфюми са истинска страст. Всеки човек си има хоби, дали ще събира марки или ще колекционира обувки, за мен хобито е да се интересувам от парфюми. Дори съм стигнала до там да колекционирам шишенцата на парфюмите, които ползвам. Имам всякакви марки, сред тях са парфюмите Венера, Версаче , Булгари.

В момента имам поне шест различни парфюма на масичката с гримовете и козметиката си. Според мен един парфюм трябва да те изразява по-най добрият начин, според ситуацията и повода за който ги слагаш. В конкретния случай бях с марковия  и супер траен  парфюм скандал, който ми спечели сърцето на това момче.

Как стана всичко. Ами той мина покрай мен, явно е усетил парфюма ми и решил да ме попита какъв е той, защото му харесва много. Както казват, „Господ събира”. Оказа се, че той работи в магазин за козметика и парфюми и…нещата се случиха от само себе си. Той разбира от парфюми, а това сякаш е сбъдната мечта за мен. Оказа се, че общият ни интерес към парфюми е само началото. Имаме общи интереси в толкова много сфери от живота.

Затова момичета не се колебайте когато мислите дали да си купите още един марков парфюм. Нещо повече, не се отчайвайте ако сега сте сами, никога не се знае, кой парфюм или нещо друго дребно на пръв поглед, ще ви донесе сърцето на прекрасно момче.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *