Модни дамски тенденции Есен – Зима 2018

Какво да облече една модерна жена? Как да обнови умно гардероба си? Как да избере подходящите за тялото и нови дрехи? Въпроси които всяка година вълнуват дамите които винаги се оплакват че нямат какво да облекат. Изборът на тчоните дамски дрехи вълнува всяка жена и при смяна на сезон, тя започва да набелязва облеклата които трябва да закупи за да се чувства модерна.

Дамска мода

Модата се променя постоянно с много нови тенденции, цветове и течения които засягат повечето жени които искат да са в крак с новите дамски дрехи. Ако искате да изглеждате добре трябва да обърнете специално внимание на дамските дрехи които ще облечете. В студените есенни дни те трябва да съчетават практичност и естетика с ненатрапчива визия но все пак да Ви отличават от останалите. Всяка жена трябва да има личен стил на обличане които подчертава силните черти на тялото и.

Подгответе гардероба си, зимата идва.

С идването на есента идва и моментът в който трябва да отделим една парична сума за обновяване на дрехите ни. Захлаждането на времето ни кара да ползваме повече дрехи, като сменяме сутрешните по топли със по-малко в момента в който слънцето огрее по-силно. А есента е точно такъв променлив период в който трябва да носим различни дрехи според времето което се променя супер бързо и често. Това изисква идеи, които много често ни карат да кажем – “няма какво да облека” и ни карат да експериментираме със различни възможности. Нека не забравяме че всяка дреха може да изглежда актуална и атрактивна когато може да се комбинира с друга подходяща.

Предложенията на модна къща Sirenaplus

Следващите две предложения са за онези дами които обичат да залагат на класически облекла които са доказали своята надеждност във времето.

Едно стилно кожено яко в съчетание със черен колан или впит панталон и една раница за лаптопа, могат да бъдат отличен избор за деловата жена която отива в офиса си със колело.

Изборът на дамски дрехи е строго индивидуален и подлежи на уменията на дамата да съчетава практичното с функционалното и да избира да носи онези дрехи които и подхождат.

Топлия цвят на зелена ябълка, за връхна дреха в съчетание със черен панталон е подходящ за всекидневна употреба. Тук акцента в черна дантела на раменете е повече насочен към дамите които търсят изразяване на индивидуалността си.

Цветови решения за дрехи 2018

Изборът на подходящия цвят е от огромно значение и предразполага към уникалност в съчинението на дрехите. Една дама трябва да може да съчетае по такъв начин облеклото си че да изглежда елегантна и красива.

    1. Цвят на зелена трева. Зеленият тон е водещ този сезон като съчетава светлите нюанси със малко по-тъмните в military стил.
    2. Пустинно пясъчни нюанси. Използването на медни бронзови цветове плюс тюркоазен нюанс създава едно великолепие достойно на пустинен залез.
    3. Цвят марсала. Засищащ и дързък, подходящ за бизнес дами които ценят времето си и управляват големи активи. Идеален за вечерни официални рокли в комбинация с оранжеви пастелни тонове.

Есенно зимния сезон е подходящ за употребата на дрехи с по наситените цветове или класически които в различни съчетания ще Ви позволят да откриете нови предизвикателства. Изберете Вашите дрехи от онлайн магазина на Sirenaplus които ще носите през есенно зимния сезон и им се наслаждавайте до пролетта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *