Бързата и удобна доставка на храна вече не е само мит

Случвало ли ви се е да се приберете вкъщи след тежък ден в офиса и изобщо да не ви се занимава с готвене? Тогава започва една чуденка дали да се отбиете в близкия ресторант, който вече ви е омръзнал или да си поръчате за вкъщи от някое друго заведение.

Проблемът е, че много често даже нямаме представа кои заведения доставят до дома и освен да си поръчаме някоя пица, за друго обикновено нямаме идеи. Е, на този ситуация вече ѝ идва краят! Оказва се, че в сферата на бързата и удобна доставка на храна София вече има какво да предложи.

Може би сте забелязали, че напоследък върви доста мащабна рекламна кампания на една интересна платформа – Foodpanda. Ако не сте запознати, фирмата е немска, но има клонове в цял свят. Нейната цел е проста – да облекчи ресторантите, за да не се занимават те с доставка, като в същото време предлага на клиентите всичко на едно място. Или по-просто казано си е куриерска услуга за храна.

Не излиза ли солено?

Естествено, първото нещо, което ни идва наум, е цената. Колко струва цялата услуги и изобщо заслужава ли си? Тук идва любопитната част – доставката на храна е изцяло безплатна или много ниска като цена.

Ако това ви се струва прекалено хубаво, за да е истина, няма от какво да се притеснявате. Всичко се крие в бизнес модела на доставчиците и ресторантьорите. Foodpanda е платформа, която се рекламира широко и все повече хора я научават. А както знаем ресторантите слагат хубава надценка на ястията си. Тоест могат спокойно да си позволят да получават малко по-малко пари, ако някой им носи повече клиенти.

В тази ситуация всички печелят – платформата осигурява доставката, ресторантите си намират клиенти, а ние се радваме на разнообразна храна по всяко време!

Друго интересно нещо, което прави платформата още по-примамлива, са промоциите от различните ресторанти. В много случаи излиза по-евтино да си поръчате вкъщи или в офиса, отколкото да отивате на място. Но и тук бизнес решението е ясно – ако не сте на място, няма да ангажирате обслужващ персонал. Което пък намаля цената на храната. Супер!

Разни отстъпки и промоции има постоянно, така че нищо не ви пречи да опитате платформата поне веднъж. Отворете приложението, разгледайте вкусотиите и все ще ви се прииска някоя от тях. Наистина, понякога на човек изобщо не му се занимава с готвене и Foodpanda дават лесно решение!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *