Футболни Бутонки adidas X Crazyfast.3 TF | Crazyrush Pack

Футболните бутонки adidas X Crazyfast.3 Turf ви позволяват да промените играта с лекия си дизайн и гумена подметка, която ви осигурява изключително сцепление върху тревни повърхности. Разполагат с допълнителни слоеве само там, където са необходими подсилвания, леката текстилна горна част с покритие ви дава подобрен контрол и докосване, а яката с плоско плетиво ви гарантира сигурност през цялата игра. Тази обувка има и мека междинна подметка от EVA, за да ви осигури комфорт през цялата игра.

Директно след наскоро пуснатото следващо поколение X Crazyfast, Adidas допълва “пакета Crazyrush” с пускането на Predator Accuracy и Copa Pure в съответните разцветки.

Сега, след като на изцяло новия X Crazyfast беше дадена възможност да поеме дъх след пускането му на пазара миналата седмица, Adidas пускат Predator Accuracy и COPA Pure в обединяващи цветови решения “Бяло/Core Black/Lucid Lemon”, като гарантират свежо начало на сезона за всички. Това е все по-популярен подход, който гарантира, че цялото внимание е насочено към актуализациите на поколенията, но сега можем да разгледаме отблизо останалите две обувки, които допълват пакета “Crazyrush Pack”.

Точността на Predator

При него цветовата схема се използва най-пълноценно, като бялата основа е домакин на ярките проблясъци на “Lucid Lemon” чрез гумените елементи в предната част на стъпалото и лайстната, която се промъква около езика и надолу към подметката. Брандингът Three Stripe е в контрастиращо черно, а сивите тонове са в областта на езика, яката и петата.

Преминавайки към COPA Pure, той е малко по-сдържан вариант, когато се разглежда до Predator, като бялата основа заема по-голямата част от външния вид. Черните три ленти имат лек кант на “Lucid Lemon”, който наистина е визитната картичка на пакета, а COPA го използва главно в долната част.

И накрая, тъй като би било грубо да не признаем звездата на шоуто, X Crazyfast популяризира цвета “Lucid Lemon”, като той покрива горната част с поразителен ефект, а черните Три ивици се носят на предната част на стъпалото.

Свежа визия за предстоящия сезон, можете да очаквате атлетите на adidas да ги носят с началото на предсезонната подготовка.

Вратарски Ръкавици Adidas Predator Pro Hybrid Crazyrush

Представяме ви ръкавицата adidas в бяло – перфектното допълнение към тренировъчния ви арсенал. Когато искате нещо, което е дишащо, за да ви държи сухи за по-дълго време, изключително удобно за целодневно носене и има омекотяване за допълнителен комфорт, тогава това е продуктът за вас. С тези ръкавици ще бъдете перфектно оборудвани между постовете си и готови да блокирате всеки удар, който ви попадне.

  • Длан: С технологията URG 2.0 съчетава чудесно сцепление, абсорбиране на удари и добра издръжливост. Тя съчетава латексов панел на палеца и върховете на пръстите за подобряване на сцеплението и оптимизирана зона за по-голяма устойчивост на износване.
  • Кройка: Хибридна кройка с допълнителен латекс на върховете за по-голяма контактна площ.
  • Опакова страна: Захват с висока разделителна способност: повдигнатите 3D контролни елементи осигуряват текстура и сцепление. Разполагат с плетена опакова страна със силиконови вложки High Definition Grip, които ви позволяват да изчиствате топката с прецизност, без да жертвате гъвкавостта си.
  • Тяло: плетиво за адаптивно и удобно прилягане
  • Достъп: Вратарски ръкавици Adidas без каишка за китката.
  • Защита на пръстите: Не.

Този продукт съдържа поне 50% рециклирани и възобновяеми материали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *