40 Super Hot ротативки

Ако харесвате “20 Super Hot” на EGT или други горещи ретро слотове, то тогава “40 Super Hot”, която е по-голяма и по-добра версия на оригиналното предложение на EGT, е на път да увеличи още повече удоволствието ви от играта на слот. Благодарение на ретро плодовите символи, сред които са череши, портокали, лимони, сливи, пъпеши и грозде, можете да спечелите много „сочни“ награди. В бонус игрите късметлийската червена 7-ца ще ви накара да станете Wild, а разпръснатите звезди също могат да ви огреят ярко. Когато спечелите награда, има и функция Double-It Gamble, която носи допълнителни силни усещания.

40 супер хот също така предлага на играчите на слот игри разнообразие от кредитни залози и кредитни стойности, които можете да смесвате и съчетавате, което ви позволява да създадете своя собствена комбинация, която да отговаря на вашия бюджет и степен на усещането, което търсите в момента. Можете дори да участвате в забавлението с помощта на най-новия си iPad или таблет, което Ви позволява да се почувствате Super Hot винаги и навсякъде, където пожелаете.

Плодове, които са пламтящи

Когато казваме “пламтящи плодове”, не се шегуваме; точно това се случва всеки път, когато спечелите, тъй като плодовете избухват в пламъци и танцуват около решетката с 5 x 4 барабана в знак на празненство.

Късметът на четиридесетте

Пригответе се да спечелите множество награди при всяко завъртане на барабаните, тъй като имате 40 фиксирани печеливши линии, от които да избирате – включително няколко печеливши линии, които се изплащат във всеки един момент. Черешите, лимоните и портокалите са първите награди, но дори и те могат да ви донесат до 2000 монети. Ако завъртите пъпешите или сливите, можете да получите до 4000 монети, а гроздето може да ви донесе до 8000 монети.

Когато видите щастливата червена 7-ца, развихрете въображението си, защото тя служи за две цели. Може да замени всички символи на плодове, за да увеличи наградния фонд на таблицата с печалбите, а няколко 7-ци могат да изплатят до 20 000 монети, когато образуват собствена печеливша линия. Разпръснатите звезди са още по-вълнуващи, защото дават големи награди, където и да се появят на барабаните, като 3 звезди дават до 4000 монети, 4 звезди – до 16 000 монети, а 5 звезди – невероятните 400 000 монети, ако звездите греят над вас тази вечер.

Можете да преминете направо към функцията за удвояване на залозите с всички награди, които този горещ слот Ви предоставя. Просто предвидете дали картата за игра ще бъде червена или черна, когато се обърне в тази игра. Можете дори да се опитате да удвоите наградата си пет пъти, което Ви дава шанс да спечелите награда, която е 32 пъти по-голяма от тази, с която сте започнали!

Високи залози

Фиксираните 40 линии трябва да бъдат изиграни от всички играчи, но с кредитни стойности от 0,01 до 0,1 монети и кредитни залози от 40 до 800, това е игра, която е подходяща за всички – от начинаещи слот играчи до опитни играчи с високи залози.

Един от най-популярните слотове

С пламтящи плодови фаворити и топ награда от 400 000 монети – сигурни сме, че ще се съгласите, че това е един горещ слот!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *