НАД 60 лектори в 4 панела на Конференцията за онлайн маркетинг и търговия ,,Digital4Plovdiv – 2018“

Събитието ще се проведе на 30 Ноември 2018 година в Конгресния център на Международен панаир Пловдив.

 Водещи специалисти от цяла България ще представят най-актуалните и интересни теми в сферата на онлайн продажбите. Всички участници ще имат възможност да обменят опит и контакти с известни колеги от този бранш.  

 На конференцията ще присъстват над 60 лектори, разпределени в 4 панела!

 Директорът на Маркетинг и Продажби в DHL Express България, Моника Митева работи за позиционирането на DHL като стратегически партньор, както на корпоративния бизнес, така и на малкия и  среден такъв; на стартиращите компании и онлайн търговците в частност. Темата, за която ще говори тя е „Търговската революция на 21-и век”.

Маркетинг координаторът на Google Partners за България, Елена Арнаудова отговаря за съвместната дейност с дигиталните агенции и малките и средни предприятия в рамките на партньорската програма, като помага за развитието на бизнеса заедно с Google. Темата, която ще представи е „2018 – българската реалност и възможности“.

Мениджърът на продажбите на OLX за България, Надежда Попова, е отговорна за разрастването и менажирането на Телесейлс екипа, грижата и обслужването на бизнес потребителите в платформата. Темата на Надежда е “7 стъпки за лесни продажби онлайн”.

Изпълнителният директор на Метрика ООД, Милена Рамчева ще засегне темата за „Предимствата и недостатъците на цялостното обслужване“. Милена започва кариерата си в световно известното издателство Рийдърс Дайджест, консултат е по директен маркетинг на руската компания Bluefox за азиатския пазар и работи във Филипините и страните от Югоизточна Азия.

От големи компании като: Интернет Медиа Груп, Студио Кипо, Медияпост Хит Мейл, ExpandX, Stellary Agency, Interactive Share, Serpact,  Диджилаб ООД също ще има лектори.

 Главен организатор на конференцията е Интернет Медиа Груп, които организират и Networking cocktail след събитието. На този коктейл, участниците ще се запознаят отблизо с всички лектори и ще имат възможност да зададат своите въпроси лично.

Партньори на събитието са: Дигитална агенция Seomax. DHL, Superhosting.bg, Investor Web, Regus, Plovdiv24, Марица, SoftUni, Семинари.bg., Предприемач.com  и много други.

За повече информация и записвания:
https://ecommerce.digital4plovdiv.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *