Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия в България: Digital4Plovdiv & Expo 2021 се завръща с шесто поредно издание

d4p-logo-newdate6-то издание на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv & Expo 2021 ще се проведе на 18 и 19 ноември 2021 година в Международен панаир, Пловдив.

Това е едно от най-значимите събития у нас, което всяка година събира най-добрите професионалисти в сферата на онлайн маркетинга и търговията в България.

Програмата е разделена в два дни – първият акцентира върху онлайн маркетинга. Участниците ще се запознаят с  актуална информация, трендове, статистически данни и прогнози. Част от   основните направления, които ще бъдат дискутирани, са: социални мрежи, видео маркетинг, SEO, PPC, Content marketing, Performance Marketing. Ще има много Case Study-та от активни кампании както и workshop-и на живо.

По време на събитието ще има над 15 компании изложители и представители на бизнеса. А на сцената ще бъдат за поредна година едни от най-добрите специалисти в България. Научете повече за събитието на www.digital4plovdiv.com

На 18 ноември, в на специална гала вечер ще се проведе и финалът на конкурса Digital Stars, който за 3-та поредна година търси най-добрите млади маркетолози в България. Конкурсът е сред най-важните инициативи на Digital 4 Foundation в изпълнение на нейната мисия да насърчава младите хора да се развиват и да насочва вниманието на бизнеса към младите таланти в сферата на дигиталния маркетинг. Отличените в 10 категории ще получат награди и статуетки но най-основното, ще бъдат отличени като едни от най-изявените млади експерти в България.

Вторият ден е изцяло посветен на електронната търговия. Лекторите ще обсъдят важни теми като: платформи за онлайн магазини, доставки, дропшипинг, фулфилмънт, законови регулации, иновации в онлайн търговията и др.

На 19 ноември ще се и финалът на Стартъп Световна Купа България, която е официален кръг и национално състезание/квалификация за Световните Стартъп Финали провеждащи се всяка година в Сан Франциско, САЩ.  Ще участват над 50 от най-добрите стартъп проекти в България за 2021. Победителят ще спечели възможността да представи страната ни на световните финали и да се бори за награда от един милион долара.

Ще присъстват 250 гости, сред които над 100 генерални директори на водещи български компании от технологичния, финансов и IT сектори.  

Сред партньорите, менторите и официалните гости на събитието са следните държавни институции, браншови организации и компании Българска Агенция за Инвестиции, Изпълнителна Агенция за Насърчаване на Малки и Средни Предприятия , Община Пловдив , Българска Банка за Развитие, Фонд за Капиталови Инвестиции, Фонд на Фондовете, Българска Финтех Асоциация и други.

Организатор на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия в България: Digital4Plovdiv & Expo 2021 е Digital4 Foundationфондация, чиято мисия е популяризирането на дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България. Мрежата от събития Digital4 събира заедно водещи специалисти, предприемачи и дигитални ентусиасти, като създава нови бизнес възможности и подходяща среда за обмяна на ценни знания, опит и идеи.

Събитието ще се състои спазвайки всички мерки за безопасност според регламента за провеждане на присъствени събития. Може да прочетете повече по темата тук!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *