Палмс Бет привлича футболните фенове с атрактивни бонуси по време на Световното първенство

За 22-ри път светът е футбол. Мондиалът в Катар се провежда от 21 ноември до 18 декември. През настоящата 2022-ра за първи път финалите на най-големия международен футболен форум са в края на съответната календарна година.

Любителите на най-популярната игра са щастливи да изпратят 2022-ра с футболни емоции от най-висок клас. Ако искате да повишите заряда и истински да изпитате тръпката от Световното първенство, не пропускайте специалните предложения за спортни залози в платформата на Палмс Бет.

Примамливият начален бонус Спорт на Палмс Бет привлича все повече нови потребители

В промоционалната си оферта за новорегистрирани клиенти, Палмс Бет предлага 100% възвръщане на депозит до 200 лева.

За да се възползвате от бонуса е нужно да се регистрирате, след което да активирате предложението, но преди да го направите прегледайте внимателно какви условия трябва да изпълните, за да усвоите средствата.

Изискването, за да получите промоционалната бонус сума за нови играчи в Палмс Бет, е да разиграете 6 пъти размера на депозита и бонуса, като е важно да знаете, че имате 30 дни, за да го направите.

Обърнете внимание на уточнението, че залози, отменени чрез опцията Cash Out няма да бъдат зачетени при изпълняването на условията по промоционалната оферта. Средствата по началния бонус Спорт може да бъдат използвани за залагания в секциите „Спорт“ и „На живо“ на Палмс Бет.

Добре е да знаете също, че дори да изпълните условията на бонуса, може да изтеглите сумата от игралната си сметка, ако сте преминали успешно процедурата по верификация, затова не отлагайте, а преминете и тази стъпка веднага след регистрацията.

Палмс Бет предлага специални възможности за презареждане на игралната сметка на най-верните си клиенти

Офертите за редовните си потребители Палмс Бет най-често отправя под формата на промоционални кодове. Примамливите предложения обикновено са свързани с преференциални условия за презареждане на игралната сметка, както и с покани за безплатни залози и атрактивни джакпоти.

Специални комплименти Палмс Бет отправя към най-верните си клиенти, които са препоръчали букмейкъра на свои приятели и са привлекли още потребители към платформата. Всички актуални предложения на Палмс Бет може да бъдат открити в раздела „Промоции“ на сайта.

Палмс Бет предизвиква феновете на Световното първенство да се състезават за чисто нов лек автомобил

Право за участие в атрактивната томбола имат всички потребители на Палмс Бет, които са залагали на срещи в съответния ден на Световното първенство. Колкото повече прогнози сте направили, толкова по-голям е шансът да спечелите голямата награда.

Нужно е да бъде направен минимален залог от 10 лева с реални средства за двубои с минимален коефициент 1.30. Залозите може да бъдат направени, както преди срещата, така и на живо.

Ако все още не сте се възползвали от специалните оферти на Палмс Бет по време на Световното първенство, побързайте, финалът на най-големия футболен форум е на 18 декември.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *