Перфектното средство за подсилване на имунитета

Грипът и настинките са често срещано явление при малки и големи. Това че се срещат често обаче не значи, че са нещо, което трябва да се случва. При наличието на силен имунитет, който да се бори с грипа и настинките ефективно и да ни предпазва от тях, няма да се налага да се чувстваме отпаднали и неразположени с дни. 

Приема на имуностимуланти като витамини и минерали и други видове хранителни добавки помага за укрепване на имунитета. Когато сте информирани кое би работило най-добре за вас и от кои съставки бихте извлекли най-голяма полза, ще ви е по-лесно да намерите точния продукт за вашите нужди.

В аптечната мрежа се предлагат безброй разновидности на стимулиращи имунитета препарати. За човек, незапознат с фармакологията и медицината може да бъде предизвикателство да избере. С тази статия ще опитаме да ви помогнем в избора, като ви запознаем с ползите от Корвирал – един иновативен и работещ продукт за подсилване на имунитета.

Перфектното средство за подсилване на имунитета

Източник на изображение: ИнкМед

Какво е Корвирал

Корвирал е хранителна добавка, която съдържа 100% натурални съставки. Това е имуностимулиращо средство, което ви защитава от вируси и бактерии ефективно и без странични ефекти за организма. Съставът на Корвирал е от прецизно подбрани естествени вещества, които помагат на организма да се бори с инфекциите и ви защитава ефективно от вирусите. 

Всеки елемент в състава на Корвирал работи в комбинация с останалите, за да възпрепятства появата на предпоставки за заболяване. Веществата му блокират репликирането на вирусите в клетките и по този начин предоставят на организма нужното му време да се пребори с инфекцията. 

Корвирал може да бъде приеман както при първите симптоми на настинка и грип, така и като превенция срещу появата им. Уникалната му комбинация от билки, витамини и минерали ще поддържа имунитета ви силен и способен да се справи с всяко предизвикателство.

Съставки

Съставките в корвирал са от 100% натурални продукти. Хранителната добавка е създадена изцяло на билкова основа и основната и цел е да предоставя противовъзпалително и имуностимулиращо действие на организма. Билковите екстракти и витамините съдържащи се в Корвирал имат и синергично действие. Предлага се в опаковки от 30 капсули. 

Всички съставки на Корвирал може да видите в следващата таблица:

Съставки В 3 капсули
Хром 60мг.
Селен 33мг.
Цинк 4,8мг.
Екстракт от Мушкато 15мг.
Линдера арегата 30мг.
Екстракт от корен на багрилна сърпица 30мг.
Джинджифил 30мг.
Горчив портокал 60мг.
Ябълков пектин 240мг.
Екстракт от глухарче 120мг.
Витамин С 120мг.
Екстракт от глог 120мг.
Екстракт от листа Cinchona spp. 150мг.
Женско биле 150мг.

 

Препоръчителната дневна доза за прием на Корвирал е 1-3 таблетки дневно. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка, но не заменя разнообразната и балансирана диета. Ако сте бременна, или кърмеща жена, приемате медикаменти, или страдате от други заболявание е препоръчително да се обърнете към лекар, преди да приемате каквито и да е лекарства, или хранителни добавки.

Как действа на организма

Както споменахме по-горе, основното предназначение на Корвирал е да подсилва имунитета и да защитава организма от вируси и бактерии. Той може да се приема при наличието на симптоми на грип и простуда, или като профилактично средство. 

Основните действия на Корвирал са следните:

  • Повишава имунитета
  • Действа като мощен имуностимулатор и предпазва клетката от проникването на външни патогени
  • Намалява нивата на лошия холестерол и триглицеридите в плазмата
  • Облекчава симптомите на настинка и грип
  • Регулира храносмилането
  • Има противовъзпалително действие
  • Подобрява състоянието на черния дроб 
  • Предотвратява навлизането на вируси в клетките

Това са само част от ползите, които тази хранителна добавка дава на организма ви. При приема и ще бъдете защитени от вируси и бактерии, имунитета ви ще бъде силен и ще се бори активно срещу причинителите на грип и настинка и ще се чувствате по-силни и здрави.

Как е създаден

Проф. д-р.Иво Петров и д-р Камен Стойчев са хората, които стоят зад създаването на Корвирал. Богатия им научен и практически опит в сферата на здравеопазването ги подтиква да създадат продукт, който защитава ефективно организма от раждането и развитието на всякакъв вид вирусни инфекции и заболявания. 

С приема на Корвирал вие не само се защитавате от вирусни инфекции, но и предпазвате сърдечно-съдовата си система и стомашно-чревния тракт, заради активните съставки в хранителната добавка. Корвирал е уникален по състав продукт, който няма аналог на световния фармацевтичен пазар до момента. Може да се ползва при всички видове инфекции и възпаления.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *