Rip Curl – марка, която предлага бански за всеки

Лятото официално е тук и най-вероятно вече сте планирали вашата почивка или предстои да го направите. В тази връзка няма как да не обърнем специално внимание на важна част от вашия летен гардероб, а именно банските.

Ако все още не сте открили перфектния модел за вас, ние ви предлагаме да обърнете специално внимание на една конкретна марка бански, която сме сигурни ще ви харесва, а именно Rip Curl.

Тя е сред водещите световни брандове за бански костюми, която определено знае, че намирането на перфектния модел според вашата фигура е от съществено значение. Всички модели бански, които марката ви предлага, са комбинация от мода, функционалност и удобство, така че да се чувствате уверени и комфортно в тях.

Rip Curl – марка, която предлага бански за всеки

Източник на изображение: Unsplash

А ето и няколко причини точно тази година да се доверите на RIp Curl и да изберете именно нея:

 • Високо качество на материите и прецизна изработка – качеството е от съществено значение, а Rip Curl със сигурност не прави компромис с това. Марката знае, че инвестицията във висококачествени материи отличава техните модели бански от останалите конкуренти.
 • Бански модели за всеки – независимо дали обичате да се любувате на слънчевото време и морето, докато се препичате на плажа, или сте запалени по водните спортове, марката предлага за всеки по нещо. Rip Curl е известна като бранд за сърф, така че ще откриете и подходящо облекло за всеки вид воден спорт.
 • Красиви дизайни – още една причина е, че брандът предлага изключителни дизайни, които са изчистени или с флорални и хавайски принтове. Ще откриете разнообразни модели както в дамската, така и в мъжката колекция.

А що се отнася до колекциите, най-актуалните сред тях са следните:

 • Surf Revival Collection – дизайните на тази колекция са дело на дизайнерката Ерин Милър Рей. Моделите се отличават със смели цветове и разнообразни геометрични фигури;
 • Sun Dance – тропически принтове и неутрални цветове са почеркът на тази колекция. Тя носи своя летен полъх, така че да усетим лятното безвремие;
 • Mirage Ultimate Stretch – колекцията включва борд шорти, предназначени за сърф и други водни спортове. Изработени от еластични материи, те създават необходимото удобство и свобода на движение;
 • Women Saltwater Culture – колекцията е символ на лятно настроение и усещане за яркото слънце и морския бриз. Тя включва бански в топли цветове и тропически принтове за максимално настроение.

Как да изберем подходящ бански?

Изборът на бански и по-конкретно намирането на правилната кройка е от изключителна важност за това да се чувствате уверени, да подчертаете фигурата си и да бъдете неотразими на плажа. 

При дамските бански има няколко ключови фактора, които да вземете предвид:

 • Тип фигура – жените притежават различен тип телосложение, а именно тип круша, пясъчен часовник, обърнат триъгълник, ябълка, фигура с малък или голям бюст. Всеки от тези типове има своят чар, но е важно да бъде правилно подчертан. Препоръчваме да пробвате различни видове бански, за да откриете този, който подхожда най-добре на вас.
 • Цял бански или от две части – независимо кой вид бански предпочитате, отново е важно да обърнете внимание на неговата кройка и дизайн. При банските модели от две части можете да избирате с твърда или мека чашка на горната част. Долната част от своя страна може да бъде с висока талия, по-изрязана или по-малко.
 • Размер – винаги проверявайте предоставената от производител таблица с размерите за конкретния модел бански, тъй като може да има разлики със стандартните.
 • Цветове – правилно избраните цветове и принтове ще подчертаят по най-добрия начин вашата фигура и чертите на лицето ви. Съобразете ги с цвета на кожата, косата и очите. При някои фигури банските с принтове не стоят добре, затова е препоръчително да се заложи на едноцветни модели, докато в други случаи флоралните и тропически мотиви подчертават по-добре фигурата.

Що се отнася до мъжете и изборът на бански, те също имат нелека задача. В повечето случаи моделите са тип шорти с дължина малко над коляното. Както споделихме, марката Rip Curl предлага разнообразни модели борд шорти, които предоставят удобство. Мъжките бански също могат да бъдат в широка цветова гама, както и с разнообразни принтове според вкуса на всеки от вас.

И не на последно място е качеството на банските. Винаги се доверявайте на производители, които използват качествени материи, а изработката на моделите е прецизна до всеки детайл.

Сега остава на вас да разгледате различните модели бански на Rip Curl и да се убедите сами защо си струва да изберете именно тази марка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *