Защо да изберем Банско за своята СПА ваканция?

СПА ваканцията е най-доброто решение, за да презаредим организма и да избягаме от забързания ритъм на ежедневието. Аква процедурите осигуряват бързо и качествено възстановяване, имат лечебен и подмладяващ ефект върху организма. Ако не сте решили къде да отидете, то заложете на Банско.

 Любимият български курорт разполага с разкошни хотели с басейни и спа центрове на световно ниво. Още повече, че те са подходящи за ваканция във всеки сезон от годината, а в Банско може да се съчетае със зимни спортове през зимата и планински преходи и активности на открито в останалите топли месеци. 

Защо да изберем Банско за своята СПА ваканция?

Популярни СПА хотели в Банско са Лъки Банско Спа & Релакс, Гранд хотел Банско, Хотел Банско Спа енд Холидейз, Спа Ризорт Св. Иван Рилски, Аспен Ризорт Голф Ски и други. Изборът зависи от вида на ваканцията и разнообразието от екстри, които търсят посетителите на курорта. 

Как да се спрем на най-добрия СПА хотел в Банско?

Всеки има свои изисквания и представи за идеалната ваканция. По отношение на водните процедурите обаче различните СПА хотели в Банско отговарят на определени стандарти,  за да гарантират високо и качествено обслужване. 

Водещ комплекс в курорта е петзвездният апартхотел Лъки Банско Спа & Релакс. Той предлага перфектни условия, за да е всяка почивка пълноценна и незабравима. 

Защо да изберем Банско за своята СПА ваканция?

Множество водни съоръжения, 28 функционалности и още куп екстри са на разположение на всеки гост на хотела и неговия  ултрамодерен Спа център. На разположение на туристите, които са отседнали в Лъки Банско, са открити и закрити био басейни, сауните,  парнибани, солна и ледена стаи, хидромасажни вани, фитнес центъра и още други аква удоволствия. 

Най-съвременни са и технологиите, които се използват за поддържане на спа центъра. Химическите препарати за чистота са подменени от екологични методи за перфектна поддръжка с помощта на йонизация и електролиза с морска сол. 

Басейните за малки и големи 

Едно от любимите места за отдих на гостите на Лъки Банско са басейните в комплекса. За най-малките са предвидени детски кътове и обезопасени водни пространства, за да може родителите да отмарят на спокойствие. В апартхотела има външен воден комплекс, топъл закрит басейн с температура 33 градуса и соли от Мъртво море. 

Аква процедури 

Лъки Банско Спа & Релакс е петзвездното бижу на курорта, в което наистина ще се насладите на водни процедури на световно ниво. Тук се намират модерни уреди за възстановяване и подмладяване. Независимо дали ще изберете вихров, перлен, тангенторен или друг вид масажи, ще усетите оздравяващия им ефект. Предпочитани за релакс са също турската баня, джакузито и шоковите вани. Не по-малко атрактивно е водното легло AEMOTIO, както и апликациите с лечебна торфена кал или водорасли.

В Лъки Банско има също така аквариуми с топлолюбивите рибки гара руфа, които спомагат за регенерирането на кожата на краката. Друга екстра са така наречените солна и ледена стаи. Те са препоръчителни при дихателни и кожни проблеми, както и за цялостно укрепване на организма. 

Защо да изберем Банско за своята СПА ваканция?

Изненадите за гостите на спа комплекса на Лъки Банско не спират дотук, защото в хотела се предлагат различни подмладяващи процедури, има също така апарат за матрично-ритмична терапия МаРиТе, солариум, фитнес и т.н.

Лъко Банско е един от най-харесваните и избирани от туристите хотели в курорта. Тук може да се насладите на луксозна и изискана атмосфера, уют, вкусна кухня и различни предложения за активности в района. Комплексът се намира само на 450 метра от центъра на града, а в Банско и региона са едни от емблематичните забележителности в страната. 

Курортът е известен със своята уникална природа, съхранените традиции и със своята модерна база за спорт и туризъм във всеки един месец от годината. Градът е любимо място за провеждане на фестивали, състезания и надпревари, арт събития. 

Източник на изображения: Лъки Банско

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *