Кои букмейкъри предлагат най-изгодни коефициенти

Безспорно най-голямата тръпка за един фен на хазартните залози е да натрупа солиден капитал на база направен от него залог. Вариантите това да се случи са няколко, но като основен можем да определим значението на коефициентите, които предлагат бетинг компаниите. В следващите редове ще се опитаме да дадем отговор на въпроса кои букмейкъри предлагат най-атрактивни коефициенти за игра и кои са основните грешки, които играчите допускат в стремежа си да се възползват от тях.

Как функционират коефициентите?

Въпреки, че е малко вероятно до този момент да не сте попадали в различни сайтове за залагане, които са налични както в чужбина, така и на българска територия, има няколко основни тънкости, на които следва да обърнете внимание. Преди всичко следва да уточним, че хазартните залози са част от огромен световен бизнес, в който участват много компании. Съгласно това е неоспорим факт, че различните коефициенти, които те предлага варират в зависимост от таргет групата, която те целят. Но какво точно са коефициентите и как работят те? В зависимост от изхода на определено спортно събитие, бетинг компаниите предлагат различни ставки, на които играчите могат да залагат. При успешен залог и познат изход от срещата, то заложената сума се умножава по коефициента и се прибавя в потребителската сметка.

Борбата между бонус и коефициент

Ако трябва да определим една компания, която да обявим за фаворит, предлагащ най-изгодните коефициенти, кандидатите за това са няколко. Някои от букмейкърите избират да заложат именно на атрактивните коефициенти в своите платформи, чрез които да приковат зрителския интерес. Но колкото и хубаво да звучи това, налице е известна уловка. Без да се опитваме да ви разколебаем, то обърнете внимание, че компаниите, които предлагат значително по-атрактивни коефициенти от своите конкуренти, изостават в една друга област, а именно вариантите за бонуси. Всеки почитател на спортните залози, който в някакъв момент се е срещал или се е възползвал с такава оферта, е наясно, че това е основен елемент за една динамична и вълнуваща игра.

Най-често срещаните оферти, които букмейкърите предлагат, са свързани със спортните залози, тъй като там има най-голям интерес. Впечатление прави бонусът, който почти всяка компания предлага, а именно този за първоначална регистрация. Неговата същност е, че всеки новорегистриран клиент получава различен по вид бонус при първоначалния депозит в своя акаунт. Някои компании залагат на парични поощрения, докато други предлагат кредити за залози. Независимо какъв е типът бонус, то наш съвет е да се огледате за такъв тип предложения, тъй като благодарение на тях може да натрупате завиден капитал, стига да ги използвате разумно.

Търсете специалните бетинг функции

Основно преимущество на някои бетинг компании пред други са различните бетинг функции, които те предлагат. За пример можем да дадем опцията Кешаут, която много от компаниите вече интегрираха в своите платформи. Принципът, по който тя функционира се свежда до възможност за печалба, дори спортното събитие да не е приключило. При направен залог на даден изход, компанията е готова да предложи процент от залога в зависимост от това дали до момента той е успешен или не. По този начин имате възможност да се застраховате, ако имате съмнения, че направения преди началото на срещата залог има шанс да не бъде успешен.

Определено бетинг компаниите водят свирепа битка относно това, кой ще привлече най-голям брой нови потребители, а прийомите, които използват, се конкурират помежду си. Ако можем да ви дадем някакъв съвет, то той определено би бил да разгледате широкия спектър от налични бетинг компании и да се насочите към тази, която предлага най-добро съотношение между коефициенти и бонуси. По този начин, вие имате шанс да натрупате не само голям капитал, но и да получите различни ексклузивни предложения под формата на бонуси.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *