Начини да запазите преустройството на вашата баня вечно

Независимо дали току-що сте закупили жилище и започвате да планирате преустройството на банята си, или сте в средата на проект за преустройство, има няколко неща, които можете да направите, за да направите преустройството на вашата баня вечно хубаво. Някои от тези неща включват използване на бяло, вградено хранилище и използване на фаянсови плочки за баня.

Класически плочки

Изборът на най-добрата плочка за ремонт на вашата баня е един от най-добрите начини да я запазите вечна. Това е издръжлива и лесна за почистване плочка, която върви с всеки стил на декор и всеки избор на материал. Освен това е достъпна и се предлага в голямо разнообразие от цветове и размери.

Класическата визия на плочките, е основна част от домовете по целия свят. Тя може да бъде семпла или екстравагантна, в зависимост от това как я проектирате. Плочките Subway също са издръжливи и устойчиви на петна, така че е лесно да поддържате вашата баня да изглежда страхотно.

Те се предлагат в различни цветове, размери и шарки, което ги прави перфектен избор за ремонт на вашата баня. Можете да намерите такива плочки в различни материали, включително порцелан, керамика и мрамор.

Бяло

Независимо дали ремонтирате банята си по лични причини или за да увеличите стойността на дома си при препродажба, важно е банята ви да остане вечна. Изборът на вечен дизайн за баня улеснява обновяването на вашата баня, без да се притеснявате, че изглежда остаряла. Поддържането на вашата баня актуална също означава използване на висококачествени материали. Използването на надеждни материали ще означава, че вашата баня ще изглежда страхотно години наред.

Чудесен начин да запазите банята си вечна е като изберете подходящите цветове. Фините цветове често са добър избор за изцяло бяла баня. Тези нюанси имат леко и ефирно усещане, но също така предлагат възможност да направите изявление.

Дърво

Използването на дърво във вашата баня може да създаде топла и приветлива атмосфера. Можете да използвате дърво в подовете, стените и плотовете. Трябва обаче да сте сигурни, че използваните материали са издръжливи. Материал, който не се справя добре с вода, няма да бъде добър избор за вашата баня.

Използването на дърво в банята означава, че ще трябва да запечатате повърхността, за да предотвратите навлизането на влага. Правилното уплътнение ще помогне за предотвратяване на гниене и ще поддържа пода в добра форма. Можете също така да защитите дървените рамки с водоустойчив ламинат. Това ще запази подовете да изглеждат добре за дълго време.

Камък

Независимо дали ремонтирате баня или добавяте нова баня към дома си, естественият камък е универсален материал, който ще бъде чудесно допълнение към вашия дом. Той също така е известен със своята издръжливост и непреходен дизайн. Има няколко вида камък, всички от които могат да се използват в различни части на вашата баня.

Кварцитът е издръжлив, непорест камък, който може да издържи на топлина, удар и бактерии. Също така е много твърд и не показва никакви признаци на износване. Не съдържа полимери, което го прави чудесен избор за баня.

Мраморът е друг естествен камък, който се използва в баните. Има цветни линии, които преминават през него. Мраморът е порест, така че може да се нуждае от запечатване. Ако изберете мрамор за вашата баня, не забравяйте да го запечатате поне веднъж годишно. Освен това е податлив на мана.

Вградено хранилище

Да имате вградено място за съхранение във вашата баня, може да бъде приятен щрих. Налични са различни опции, вариращи от рафтове шкафове за лекарства. Те са чудесни за поддържане на чисти и подредени кърпи, халати и други дребни предмети. Най-хубавото е, че не заемат твърде много място.

Едно от най-очевидните решения за съхранение е тоалетна с много чекмеджета. Огледален шкаф за лекарства със задно съхранение също е ефективно решение за съхранение. Плаващите рафтове могат да бъдат по-евтино решение. Те са особено полезни, когато става въпрос за прикриване на водопроводни инсталации и други неприятни елементи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *