Цветове на ПВЦ дограма и врати

Ако обмисляте да монтирате цветни PVC прозорци и/или врати във вашия дом, може би се чудите кои цветове можете да изберете. Добрата новина е, че има няколко цвята за избор. В тази статия ще обсъдим основните цветове и съответните им предимства. Можете също така да намерите препоръките на доставчика за най-често срещаните нюанси.

Помислете за съществуващите материали във вашия дом. Вашите PVC прозорци и врати ще трябва да се допълват, така че помислете внимателно за материалите, използвани за изграждането на вашия дом. Например, жълтата тухла може да изглежда много неуместна с кремави PVC прозорци. За да избегнете този проблем, поддържайте цветовете на екстериора и рамките на прозорците неутрални. Тъмните цветове могат да се слеят с рамката на прозореца, докато светлите цветове могат да подчертаят прозореца.

Бяло

Въпреки новата тенденция за цветни PVC прозорци и врати, стандартното бяло все още е популярен избор. Белите PVC прозорци и врати все още придават чист, модерен външен вид. Освен това, се почистват лесно. Някои хора не харесват пластмасовия вид на бялото, така че има много други налични опции. И все пак, бялото е много голяма част от потребителския избор.

Светло сиво

Ако обмисляте да смените старите си PVC прозорци и врати с нови, помислете за по-светъл нюанс. Сивият цвят работи с почти всяка цветова схема и ще добави допълнителна нотка стил към вашия дом.

Антрацитно сиво

Един от най-популярните сиви цветове е Anthracite Grey. Наречен така, заради блясъка си, този нюанс на сивото подчертава детайлите в имота. Той допълва повечето тонове на мазилка и тухлена зидария и има фини сини и зелени оттенъци в слънчеви дни.

Антрацитът е вечен цвят. Можете да го намерите в основната цветова схема на почти всеки производител на строителни и довършителни материали. Също така се използва широко в интериорния дизайн. Можете да го намерите по прозорците, вратите и улуците на много сгради. Всъщност антрацитът е толкова широко разпространен, че ще можете да го намерите на почти всеки тип врати или прозорци във вашия квартал.

Крем

Ако сте любители на класическата визия и предпочитате неутрална цветова схема, тогава може да ви хареса идеята за монтиране на цветни PVC прозорци и врати. Тези прозорци ще изглеждат страхотно в домове в традиционен или провинциален стил. Кремавите PVC прозорци и врати са чудесен избор, ако искате да добавите нотка цвят към дома си.

Тъмно кафяво

Кафявата дограма може да придаде по-съвременен вид на вашия имот, но също така е подходящя както за модерни, така и за традиционни имоти. Техният тъмен нюанс добавя привлекателност, докато създават контраст със светла мазилка.

Черно

Ако обмисляте да смените съществуващите прозорци и врати в дома си, може да помислите за черни PVC прозорци и врати. Те са популярни сред архитектите, които смятат черното за „опрощаващ“ цвят, който може да се съчетае с всеки друг цвят. Черните прозорци и врати ще допълнят тъмните цветове на викторианските и съвременните домове и дори могат да се използват за добавяне на модерен щрих към вашия дом.

Различни ефекти

Много фирми, като например българската компания Stroyinvest, предлагат PVC дограма с различни ефекти, като например такива, наподобяващи дърво или метал. Ако имате нещо подобно предвид, свържете се с техните консултанти и те бързо ще ви помогнат.

За повече информация: Линк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *