Невероятни идеи как да направите банята модерна?

Обновяването на банята изисква повече от промяна на боята, тапетите и подовата настилка. Ако искате да направите реновирарането на вашата баня, следва да замените остарелите вана, моноблок, мивка, душ и смесители (да, дори кранчето) и да ги замените с някои съвременни модели. В наши дни съществува изключително широк спектър от съвременни опции за шкафове за баня.

Ако не следите тенденциите в модните списания за дизайн на баня, може би не знаете колко голям е броя на различните стилове и дизайни, които са на ваше разположение. През последните години модерният дизайн на баня става все по-технологичен и, по-важното, по-достъпен. Тъй като се произвеждат все повече продукти от инженерни материали, които по нищо не отстъпват на тези от естествените, хората могат да си позволят да реализират своите идеи за мечтаната баня, без да харчат много средства.

Благодарение на Интернет и онлайн търговците на фаянс, оборудване и мебели за баня, много от модерните дизайни са вече далеч по-достъпни за обикновения потребител.

Въпреки това, колкото и да са достъпни, много хора все още не знаят как да подберат основните и довършителните работи, и как да съчетаят по хармоничен начин повърхностите и цветовете.

Оборудването за баня в наши дни е функционално и модерно. Ваните, умивалниците, тоалетните и керамиката се предлагат в много и различни размери, форми, височини, дълбочини, цветове, материали и т.н. Ключът към избора на най-подходящия модел от стотиците съвременни шкафове, колонки, пейки и т.н., налични на пазара днес, е да изберете такива, които съответстват на стила и новия цвят на вашата баня.

Добре е да съобразявате, също така, размерите на новите придобивки с общата квадратура на банята. Лесно е да се увлечете и да купите силно стилизирано шкафче или съвременна вана, въпреки че знаете, че ще заема 75% от пространството във вашата баня. Ако искате шкафът или ваната да изглеждат перфектно в комбинация с новия ви декор, измерете пространството, което имате на разположение. Освен това, е добре да вземете мостра на боята, която сте избрали за новата си баня. По този начин ще сте сигурни, че обзавеждането и останалата част от банята са в синхрон.

Източник: https://www.keramo-bg.com/mebeli-za-bania

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *