С дънки жената е секси

В гардероба на съвременната дама задължително присъстват поне няколко чифта дънки. Ние обичаме да носим дънкови панталони, защото това облекло е не само удобно и комфортно, но е и много секси.
За съжаление обаче често се случва панталоните от деним, които ни допадат като дизайн и изглеждат много добре на приятелката ни да не стоят добре на нас.

Вие имали ли сте подобен проблем? Случвало ли ви се е дънките, които сте купили да не са подходящи за вашите форми?

Ако отговорът е “Да”, останете още малко с нас, защото експертите от dress4less.bg ще ви дадат някой съвети при избора на дамски панталони от деним.

6 стъпки при избор на подходящите дамски дънки

Цвят
Може да ви се строи странно, че изборът на цвят е поставен на първо място, но повярвайте, той е от голямо значение. В търговската мрежа ще откриете наистина широка гама от цветове, които варират от класическо синьо, черно, емблематичното индиго и се стигне до всички нюанси на сивото и бялото. А цветът е важен, защото от него до голяма степен зависи дали фигурата ви ще изглежда по-стройна или не толкова.

Класическото синьо и индигото например правят фигурата по-издължена, стройна и секси. Дамските дънки в светли и сиви тонове са подходящи за летните месеци, но не и за зимните. Панталоните от деним в черен цвят могат да се носят през цялата година.

Височина на талията
За съжаление няма как, без да пробвате да изберете тази височина на талията, която ще приляга най-добре на формите ви. Все пак, има някой основни правила, по които можете да се ориентирате.

А правилата са следните:

Дънките с висока талия издължават фигурата и прикриват недостатъци като голямо коремче и т. нар.” паласки”.
Панталоните с ниска талия оформят и издължават торса.

Форма на крачола
Тук имате няколко варианта за избор:

Прави крачоли
Прикриват много недостатъци. Правите дънки издължават фигурата, прикриват коремчето и по-пълните крака. Стоят добре на различните типове фигури, тъй като са класически.

  1. Слим
    Слим панталоните отиват на дами със стройни, дълги и прави крака. Те оформят дупето и го правят апетитно и секси. Не са подходящи за дами с по-широк ханш и къси или криви крака.

2. Широки в долната част
Този вид крачоли могат да скрият доста несъвършенства. Подчертават ханша, “прибират” коремчето и издължават краката. Стоят добре на всякакви типове фигури.

3. Разтегливост
В зависимост от процента разтегливост, дамските панталони от деним се делят на няколко основни вида:

4. Слаба разтегливост
Дънките, които имат слаба разтегливост са подходящи за дами, които искат да прикрият несъвършенствата на фигурата си. Те не се разтягат особено много и не описват. А това означава, че можете да скриете както по-пълничките или криви крака, така и по-едрия ханш или коремчето.

5. Средна разтегливост на плата
Този вид дънки (джинси) са подходящи за всички типове фигури. Те подчертават това, което трябва да бъде подчертано и прикриват това, което трябва да бъде скрито.

6. Силна разтегливост
Силно разтегливите (еластични) дънки, колкото и да са секси не са подходящи за вас, ако нямате идеална фигура. Те описват краката го най-малкия детайл и ако имате несъвършенства, вместо да ги прикрият ще ги подчертаят.
Плътност на плата
Според това колко плътен е денимът, от който са изработени дънките зависи дали те са подходящи за различните сезони.

Панталоните с висока плътност например са “тежки” и са подходящи за носене през зимата. Дънките със средна плътност на плата са подходящи за целогодишно носене, а “леките” дамски панталони обикновено се носят през летните месеци.

Марка
Ако искате да сте напълно сигурни, че дънките, които ще закупите са качествени и ще ги ползвате поне няколко години (докато ви омръзнат), при покупка винаги избирайте панталони, които са произведени от популярни марки. Пазарувайте облеклата си и от магазини като dress4less.bg, за да сте спокойни, че купувате наистина висококачествени и маркови дънки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *