Какви стелки да изберем за Голф 4?

Има много марки стелки за Голф 4. Прегледахме някои от най-популярните, като WeatherTech, XMATS и оригинални стелки VW. Кое да изберете? За щастие, тези артикули са произведени от VW и се предлагат в различни стилове и цветове. По-долу сме обсъдили три от най-популярните опции. Независимо дали търсите стелки за Volkswagen Golf 4, кола под наем или нещо съвсем друго, ние ще ви покрием.

WeatherTech

Ако искате да подобрите външния вид на вашия Golf 4, помислете за закупуване на стелки WeatherTech. Тези стелки се произвеждат в САЩ и имат тригодишна гаранция за качество. Изработват се от висококачествени рециклируеми материали и има специални каналчета, по които да се отича вода и влага. Тези стелки са удобни, пасват перфектно на вашия голф 4, не се разместват и краката ви не се плъзгат, което е много важно за безопасно шофиране.

И това не е всичко. Тези стелки са изключително лесни за почистване и поддръжка. Можете да ги чистите с прахосмукачка, а след това, да оберете излишната мръсотия с вода и сапун.

Оригинални Volkswagen стелки

Оригиналнитечасти на Volkswagen включват и оригинални стелки за Golf 4. Оригиналните гумени стелки са формовани, за да паснат на вашия автомобил. Те са направени да издържат и имат неплъзгаща се долна част. Предпазват интериора на вашия автомобил от влага и мръсотия. Независимо дали искате да добавите нотка класа към вашия автомобил или просто да предпазите краката си от подхлъзване и пропадане, оригиналните гумени стелки могат да свършат работа.

Тези издръжливи подови стелки са произведени от висококачествена гума и са направени да предпазват оригиналната настилка на вашия автомобил от повечето видове атмосферни влияния. Те имат дълбоки канали, които улавят сняг, кал и киша и специална кръгла скоба за задържане, за да ги задържат на място. Закупуването на комплект оригинални стелки за Volkswagen Golf 4 може да защити интериора на вашия автомобил от щети, причинени от сняг, кал и песъчинки.

Подовите стелки VW са чудесен начин да поддържате пода на вашия автомобил и да намалите разходите за поддръжка. Подовите стелки VW се предлагат от различни материали, включително мокет и текстил. Мокетените стелки ще изискват по-често почистване, но обикновено имат противоплъзгаща подложка, и ще паснат перфектно на интериора на вашия автомобил. Те също ще увеличат стойността на вашия Volkswagen. Тези стелки могат да бъдат закупени чрез дилърската мрежа в онлайн магазин за части и аксесоари на VW.

Оригинални стелки или от друг производител?

По принцип, най-добрият вариант е да купувате авточасти и автоаксесоари  от производителя на автомобила. Тъй като тази фирма е произвела вашата кола, тя най-добре разбира какви са нуждите ѝ откъм части и интериор. Но, ако ситуацията го налага, може да заложите на стелки за голф от друг производител, стига да се съобразите с необходимите размери.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *