Защо да подарим кошница с цветя?

Търсите идеалното цвете, което да включите в подаръчни кошници с цветя? Или може би имате любим човек, който би се радвал да получи кошница със слънчогледи. Без значение кое цвете изберете, подаръкът от цветя със сигурност ще предизвика усмивка на лицето на получателя.

Карамфили

Изпращането на кошница с карамфили е елегантен начин да изразите чувствата си. Тези цветя са евтини, но предават невероятно изискано послание. Цветето се използва широко за изразяване на чувства на възхищение, приятелство, любов, надежда и съболезнования. Независимо дали получателят на вашия подарък е възрастен човек или дете, карамфилите са елегантен подарък.

Ако подарявате кошница с карамфили, вземете предвид личността на получателя. Карамфилите се предлагат в много цветове. Белите карамфили например се смятат за късметлийски и символизират чистотата. Белите карамфили са идеалният избор, за да покажете на някого, че мислите за него и да му пожелаете добро. По същия начин, лилавите карамфили предават по-импулсивно послание. Те също са добър избор за ново начало и рожден ден.

Карамфилите се предлагат в няколко нюанса на розово, червено и бяло. Те са отличен избор за подарък за рожден ден, сватба или годишнина. Има дори няколко нюанса, които символизират нещо съвсем различно. Когато купувате карамфили, не забравяйте да проверите значението на всеки цвят, преди да решите кой да купите.

Орхидеи

Подарете кошница с орхидеи и със сигурност ще се харесате. Разнообразието и комбинацията от орхидеи варира според сезона, така че точният асортимент може да варира, а цветовете в тази подредба може да включват жълти, лилави и розови орхидеи.

Орхидеите са отлични подаръци и издържат много месеци. Купуването на растение за някого е идеалният начин да му покажете, че ви е грижа за него. Орхидеите не само изглеждат красиви, но е известно, че лекуват стреса и носят късмет. Освен това те ще цъфтят отново в продължение на много години!

Слънчогледи

Весела кошница с десет ярки слънчогледа е очарователен подарък. Тази аранжировка от слънчогледи се отличава с изискан дизайн, акцентиран върху зеленина, и е идеалният избор за някой, който обича слънцето.

Когато изпращате кошница със слънчогледи като подарък, няма как да сгрешите с цветовата гама. Ярко жълтият солидастър изглежда страхотно в плетена кошница, заобиколен от зеленина и цветя. Комбинацията от зеленина и слънчогледи го прави елегантен и запомнящ се букет за всеки повод. Ще бъде приветствано от получателя. Дори и да го изпратите на някой, на когото държите, ще знаете, че е оценен.

Рози

Розите са класика, що се отнася до стремежа ни да зарадваме някого. Ако искате да подарите кошница с цветя, можете да заложите на класическите червени рози, или да съчетаете няколко цвята, за да постигнете шарен и весел ефект. Преди да го направите, проучете добре значението на цветовете, за да предизвикате правилната емоция.

Кошниците с цветя са отлични подаръци и според дизайна и включените растения, могат да послужат като дар за рождени дни, сватби, кръщенета, абитуриентски и абсолвентски балове, а дори могат да бъдат използвани и за изказване на съболезнования.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *