7 начина да оживите интериора в банята си

Интериорът в банята също може да ви омръзне, така че все някога идва време да направите промени. Те може да са генерални, чрез основен ремонт в банята; козметични – замяна на по-малки аксесоари с нови такива; смяна на плочки, санитарен фаянс и мебели за баня. Ето 7 начина, за да оживите интериора в банята си по един страхотен начин.

Боядисайте стените

 Ако ви се струва екстравагантно да мислите за нов цвят, освежете наличния в банята, за да може помещението да изглежда толкова захабено. Разгледайте бани онлайн и цветовете в тях и бързо ще придобиете смелост.

 Инсталирайте пестящи вода санитарен фаянс и смесители

  Новите модели имат разкошен дизайн и предлагат чрез техните функции да пестите повече вода докато ползвате тоалетната или душа.

Сменете осветлението в банята

 В смисъла на това, че може да не заменяте осветителните тела, но можете да сложите аплик, окачени лампи тип свещник, може да използвате LED светлина. Гаранция, че интериорът ще се промени в добра посока.

Въведете зелен декор в банята

  При това не изкуствен, ами живи растения. Добре разположени саксии с растения пригодени за такава среда придават една живителна и чувствителна нова среда.

Сменете правото огледало с по-изтънчено такова

  Ако видите огледалата от аристократичните имения в миналото, ще разберете защо кралици и принцеси са обичали толкова много екстравагантните огледала. Те оживяват средата по неподражаем начин.

Инсталирайте ретро душ пита или каскаден душ

  И двете опции за са предпочитане пред прекалено стандартния дизайн на масовите модели. Ретро визията придава особен характер в интериора, а каскадния душ доставя неописуемо усещане при къпане.

Сложете нови тапети за баня

 Новите технологии създадоха възможност за съвсем нови модели тапети за баня, които са по-издръжливи и ефективни в мокрия и влажен интериор, а визуалното им оформление е просто от света на изкуството.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *