Кои са дамските комплекти, които трябва да присъстват в летния ви гардероб? 

Модната индустрия определено е сред сферите, за които няма извънредно положение. Дизайнерите непрестанно творят и ни предлагат нови и нови неща. И въпреки че дефилетата за пролетно-летния сезон тази година не бяха това, което всички познаваме, актуалните тенденции са налице. Обръщайки поглед към тях, за да разберем какво ще носим през това лято, отговорът изглежда ясен: дамски комплекти.

Какво превърна дамските комплекти в must-have дреха за всяка жена?

  • Съчетанието на дрехи, обувки и аксесоари е истинско изкуство, което го превръща в особено предизвикателство за дамите в техния ежедневен стил. Лутането из различни комбинации и ровенето в гардероба може да продължи с часове и отново да не доведе до желания резултат. Дамските комплекти, които се състоят най-често от две части, пристигат при своите притежателки, готови за носене;
  • Купуването на две дрехи под формата на дамски комплект се отразява и върху цената на артикула, която е сравнително по-ниска;
  • Дамските комплекти в своите разновидности са доказателство за това, че една дреха лесно може да бъде носена с различни цели. Те откликват на многоликата същност на жената и ѝ позволяват да изглежда добре навсякъде и по всяко време.

Стилът на жената в XXI в. – дамските спортни комплекти през лято 2020 г. 

Модата неведнъж е доказвала, че стереотипи не могат да съществуват, когато става въпрос за дрехи. Свободните кройки и широките дрехи, заимствани от класическото спортно облекло, са все по-често срещано явление в модния свят на дамите. Това се отразява и върху дамските комплекти, при които преобладаващ е спортно-елегантният стил, който съчетава добре изглеждащия дизайн и удобството. По тази причина дамските спортни комплекти се вписват в забързаното ежедневие на съвременната жена. Идеални за спорт, разходка или обяд с приятели, непретенциозният им вид ви позволява да не си поставяте ограничения.

  • Не е тайна за никого, че високата талия определено е предпочитана от дамите в днешно време. Това дава отражение и върху дамските комплекти за сезона, в които долнищата предимно са с висока талия;
  • Материите за лятото са удобни и дишащи, благодарение на което днес вече няма нужда да избирате между визията си и своя комфорт;
  • Асиметричните горнища са на почит и през този сезон. Блуза с един ръкав, паднало рамо или щампа само от едната страна – това са само част от предложенията, на които трябва да обърнете нужното внимание;
  • 2020 г. определено се отличава с по-семплата си визия, за разлика от изминалите няколко сезона, в които модата действаше на принципа “колкото повече, толкова повече”. Сред спортните комплекти преобладават предложения в един цвят, като модерни този сезон определено са класическото съчетание между бяло и черно, пастелните цветове, както и жълтото, което носи заряда на сезона.

Бъдете стилни, когато дрескодът го изисква, с дамски елегантни комплекти

 Ако трябва да кажем няколко думи и за дамските елегантни комплекти, то те непременно биха били “класически стил, елегантност и женственост”. В богатото разнообразие от модели вие можете да намерите различни съчетания с дълга или къса, с разкроена или прилепнала пола, както и с потник или блуза.

Лятото е сезонът на дългите вечери, приятните срещи с приятели и щурите партита на различни локации. Ако искате да сте готови за това, дамските елегантни комплекти са идеалният избор за всеки повод. Без да са твърде претенциозни и натрапчиви, те ще ви накарат да се чувствате красиви и самоуверени.

С предложенията за пролет-лято 2020 г. модата направи рязък обрат и от екстравагантните и крещящи модели тя се обърна към минималистичната визия за дрехите и аксесоарите. Преобладаващи са универсалните цветове като черно, бяло и червено, които доказано носят на дамите желания резултат. Разбира се, и това лято флоралните мотиви запазват своята челна в позиция сред любимите дамски десени. Разнообразието от цветове и цветя е огромно, така че всяка от вас да намери нещо, което да подхожда на индивидуалния ви вкус.

Лятото определено е сезонът, който поднася на представителките на нежния пол неповторими модни приключения. За да се насладите стилно на идните топли месеци, доверете се на VS Fashion – вашият модерен приятел и се сдобийте с качествени и елегантни дамски комплекти. Зарадвайте себе си или любима жена във вашия живот с дрехи, които са съобразени с последните актуални тенденции. Благодарение на достъпните цени, вече не е нужно да правите компромиси с качеството, удобството и визията на вашите дамски комплекти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *