Красиви сглобяеми къщи

Сглобяемите къщи започват все повече да заемат своето място сред крайградските недвижими имоти. Тяхната екологичност, надеждност, естетика и ниска цена играят водеща роля.

Също така си струва да се отбележи, че изграждането на такава къща е много по-бързо във времето от строеж на друга.

Дизайнерски характеристики на сглобяемите къщи

Основата за изграждане е дървена греда, която е свързана по определена технология.

Гредите са твърди и снадени. Това Ви позволява да направите различни проекти с необходими размери за проекта. Самата къща се състои от горен и долен основен сноп, свързани с вертикалните стълбове. Сглобяването на такава къща е съвсем просто, такава вила може да бъде построена за много кратко време и не е нужно да правите подсилена основа.

При строежа на сглбяема къщи свиването им ще бъде минимално. След издигането на стените започва работа по външните и вътрешните довършителни работи, между тях се полагат топлоизолационни материали, които също служат за защита от влага и за запазване на топлината в къщата. След това можете веднага да започнете смело да декорирате стените и да ремонтирате.

Вътрешната и външната облицовка Ви позволява да създадете уникален образ на дома.

Външното довършване се извършва с помощта на декоративни елементи, сайдинг, стенни облицовки, панели, тук се вземат предвид желанията на клиентите. Интериорните довършителни работи включват облицовка от гипсокартон, листови панели, фалшиви греди и по-нататъшно нанасяне на тапети, плочки и така нататък. А между тях има топло и хидроизолационни материали.

Предимствата на такъв род къщи са очевидни.

Ако имате нужда от топъл, надежден и екологичен дом, като същевременно въплъщавате различни свои идеи за дизайн, тогава трябва да обърнете внимание именно на сглобяемите къщи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *