Организация Focus Real Estate с впечатляващо представяне на ексклузивен имот

На 31 октомври в Пловдив се проведе „ден на отворените врати”, организиран от компанията за недвижими имоти Focus Real Estate. На него беше представен уникален имот – новопостроена модерна къща с двор в кв. Южен. Екипът на компанията успя да очарова всички присъстващи не само с отлична организация и ексклузивното представяне на имота, но и с демонстрираното високо ниво на професионализъм.

Присъстваха гости от бранша – адвокати, нотариуси, банкери, строители, брокери и др., сред които и потенциални купувачи на имота. Те бяха любезно посрещнати с питие за добре дошли и след официалното откриване на събитието всички имаха възможността да разгледат модерната къща и прилежащия към нея двор.

Екипът на Focus Real Estate беше подготвил специална видео презентация, в която да запознае гостите с характеристиките и предимствата на представения недвижим имот. Организаторите бяха заложили и на още един интересен и креативен подход, с който да впечатлят потенциалните купувачи на луксозната къща. Тъй като имотът не е обзаведен, те се бяха погрижили да създадат примерни 3D визуализации на интериорен проект за всяко едно от помещенията. Те бяха поставени на специални стойки в отделните стаи. Голямото предимство, което този подход осигурява, е, че гостите можеха лесно да се ориентират за пространствените възможности на имота и да си представят как би изглеждала тази къща като един завършен модерен и уютен дом. Така беше прекрачена рутинната  граница между клиент и собственик и осъществена  възможността всеки да насели с въображението си това пространство.

agencia-focus

След интересната обиколка на имота, поднесена по интригуващ иновативен начин, гостите имаха възможността да се насладят на неформални разговори, приятна атмосфера  и изискана кухня, за които екипът на Focus Real Estate се беше погрижил с голямо внимание и прецизност. Вечерта завърши с красива заря, която освети нощното небе над Пловдив. От екипа на пловдивската агенция за недвижими имоти отчитат събитието като успех и споделят, че част от присъстващите вече са заявили своя интерес към представения имот.

Денят на отворените врати, организиран от Focus Real Estate, имаше за цел не само да представи конкретния имот, но и да покаже един нов висок стандарт на работа, открояващ се с иновативност, коректност и не на последно място – ефективност. Компанията специализира в това да предоставя индивидуален подход при представянето на всеки отделен имот, който е съобразен с неговите особености. „С нас печелите време” е основната концепция, определяща работата на организацията с нейните клиенти. Независимо дали продава, купува или отдава имот под наем, екипът от опитни специалисти на Focus Real Estate успява да постигне гарантирани и навременни резултати, оправдавайки доверието и високите очаквания на своите клиенти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *