4 предимства на електронното банкиране

Ако имаш забързано ежедневие, със сигурност търсиш всякакви възможности за спестяване на време. Нека ти помогнем с идея за една такава или как да извършваш всички банкови операции на едно място, по всяко време и без нужда от физическо посещение на банков клон. 

Можеш да направиш това чрез електронно банкиране и да получиш възможност за преводи, плащания на сметки, електронен портфейл, заявки за карти и кредити и още изцяло онлайн. Нека ти разкажем повече за всяко от основните 5 предимства на електронно банкиране с Банка ДСК.

4 предимства на електронното банкиране

Източник на изображението: freepik.com

Осигури си лесни преводи в забързаното ежедневие

За начало определено ще спестиш време, ако избереш да използваш електронно банкиране. С него има как да правиш преводи лесно и по всяко време, докато си в движение. Освен това всичко се случва изключително бързо, а и в реално време. Например, ако си в задръстване с такси между две срещи, можеш спокойно да използваш времето за нужните преводи за деня или седмицата. 

Банкирай по всяко време по-бързо

Трето и определено доста основно предимство на електронното банкиране е, че имаш достъп до него по всяко време. Вече не е нужно да чакаш да отвори банката, за да отидеш и да извършиш нужните за теб операции. 

Възползвай се от онлайн услуги като плащане на сметки

Като доста важно четвърто предимство пък получаваш достъп до разнообразни онлайн услуги. Основна такава е плащането на сметки. Вече не е нужно да посещаваш различна каса за всяка отделна битова сметка. Дори да ги плащаш на едно място, то отново веднъж в месеца ще трябва да отделиш време да отидеш във физическа локация с каса, където да го направиш. 

Така че ще спестиш много време. Освен това с Банка ДСК има как да направиш и директен дебит за автоматично плащане на твоите сметки за ток, вода и всичко останало. Така ще имаш спокойствието, че абсолютно всички те са погасени навреме, без да е нужно да ги заплащаш ръчно всеки месец. Няма защо и да се притесняваш за пазене на разписки и съхранението им, тъй като ще виждаш фактурите си онлайн, както и документите за плащанията по тях.

Заяви кредитна карта или кредит изцяло онлайн

Освен всичко останало, ако имаш електронно банкиране, ще можеш да пуснеш заявка за кредитна карта или кредит изцяло онлайн. Вече няма нужда да посещаваш офис на банка и да чакаш. Просто пускаш своето запитване и в максимално кратък срок получаваш информация с най-точните възможности за теб. Представи си, че ти трябва спешно потребителски кредит. 

Има как да го заявиш на момента, вместо да чакаш ден или два, за да вмъкнеш посещение на банката в натоварения си график. Или пък ще пътуваш и ти е нужна допълнителна кредитна карта. Лесно е да я заявиш онлайн и да се съсредоточиш върху подготовката си за пътя.

Като цяло електронното банкиране наистина може да ти спести изключително много време от физическо посещение на банка или каси за плащане на сметки, чакане на опашки и съобразяване с фиксирани часове. Освен това то ти предоставя и достъп до разнообразните операции, от които може да имаш нужда и когато ти потрябват. 

Също така всичко се случва в реално време и ти дава спокойствие и високо ниво на сигурност.Разгледай електронно банкиране, които Банка ДСК ти предлага.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *