Дървените бижута: предимства и недостатъци

Един от най-добрите начини за завършване на цялостна визия се крие в детайлите, а това са именно аксесоарите. Бижуто подчертава стила и външния вид, демонстрира личен вкус и внася финални модни щрихи. Благодарение на добрите бижута, всяка една жена може да се чувства като хубава жена и да подобри своя лайфстайл.

Представяте ли си да излезете от вкъщи с аксесоари, направени от дърво? Защо не? Дървените бижута са своеобразен акцент и определено знае как да задържи вниманието. Имат и по-дълга история, отколкото тези, които са направени от скъпоценни камъни. Необичайната комбинация от дърво и смола изненадващо привлича вниманието на много дами, а добре направените бижута също така радват и сетивата. Ръчно изработените дървени бижута са чудесна и нестандартна идея за подарък. И имат повече предимства, отколкото недостатъци.

Сред предимствата на дървените бижутата са, че са направени от естествени материали, които са в близост до природата. Най-често дървените бижута са уникални, защото са ръчна изработка и творците не повтарят едно и също нещо. Изработването на един аксесоар може да отнеме от 3 до 5 дни, а може и повече. Друго предимство е, че могат да се съчетават с ежедневно облекло и рокли, които са от естествени тъкани като лен, памук, вълна, кожа. Коприната също може да се съчетае с дървените орнаменти. Поддръжката за дървото не е специфична. Необходимо е само да се почистят с мека кърпа, преди да се сложат.

Недостатък на дървените бижута е, че могат да са направени от материал, който да тежи малко повече и да не е неудобен при носене. За това при избора си трябва да бъдете внимателни и е добре да изпробвате аксесоарите, особено ако са обеци, за да прецените дали ще ви бъдат удобни.

Бижутата от дърво са магия. Те внасят топлина, цвят и настроение. Дамите, които експериментират с бижутата си,  несъмнено трябва да притежават и дървени такива. Не пропускайте шанса си да омагьосате някого с външния си вид и изберете нестандартното!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *