7 Актуални модела поли и рокли

Булчинска рокля Alfa Brides by JA – 55043

Булчинска рокля Alfa Brides by JA – 55043

Покрай изобилието от рокли в гардероба ни често забравяме какво разнообразие от съчетания ни предлагат полите. Те ни дават много възможности, чрез които лесно да променяме стила си, когато решим. Преди да ги включите към аутфита си обаче, запознайте се с различните актуални модели, както и с това кои от тях подхождат най-много на вашата фигура.

1.Да се почувстваш като принцеса

Тези модели поли и рокли са с висока талия, разкрояваща се по дължината. Често е наричана пола с А-линия, тъй като формата й наподобява буквата „А”. Дължината й стига до кокалчетата на краката или до коленете. Изглежда добре на всякакъв тип фигура, защото по-пищните дами изглеждат по-вталени и добавя плътност на по-слабите. Не се препоръчва за официални събития, по-скоро може да се определи като страхотен избор в ежедневието.

2. Тип молив

Тази пола е изключително подходяща за всеки официален случай, а също и за офиса. Талията отново е висока, а дължината й е малко над коляното. Чудесна комбинация е, когато добавите и блейзер. Този модел подчертава формите на жената и извивките й. Подходяща е за всеки тип телосложение.

3. Дълга пола, рокля

Полата, дълга до глезена е подходяща, когато искате да изглеждате различно и стилно на работното си място. По-високата талия е по-доброто решение. В ежедневието е по-добре да заложите на ниската талия. Този модел поли издължават оптически фигурата на по-закръглените жени. Правата линия е класическата форма на тази пола, но тенденциите, които властват в момента са насочени към по-ефирните и разкроени модели, които стоят добре на всяка дама.

4. Плисирана пола, рокля

Това е и един от най-важните модели поли, които трябва да присъстват в гардероба ви. Дава повече пространство за движение и оформя тънка талия. Късите модели са подходящи за ежедневните разходки, но когато става въпрос за визията ви в офиса, по-скоро заложете на дълга до глезените пола.

5. Бохо

Полите в стил „бохо” са задължителни за летния ви гардероб през 2021-та. Носи усещане за романтика и свобода. Считайте широките горнища за забранени, когато искате да постигнете добро съчетание с бохо полата. Може да я комбинирате с обувки тип „балеринки” или с ботуши.

6. Асиметрична пола

Тя има няколко предимства – нестандартна е и по страхотен начин можете да привлечете вниманието към краката ви, които тя чудесно подчертава. Страничната кройка е особено актуална. Друг добър вариант е полата, която е къса отпред и по-дълга отзад. Тя може да бъде комбинирана с отворени платформи или високи токчета. Със сигурност с такава пола бихте постигнали една много секси визия.

7. Къса пола

Късата пола е сред задължителните за вашия гардероб. Няма никакво значение дали ще е тип „балон” или плисирана, важно е само да изберете правилния за вас плат, за да се чувствате добре в нея. Може да я съчетаете с най-различни обувки и горнища, така че дайте свобода на въображението си и я комбинирайте според вашите усещания.

Ако все още не сте попълнили своят гардероб с някоя от изброените поли и рокли можете да разгледате предложенията на хиляди търговци в сайта https://alfabrides.bg/ в категорията дамски поли и рокли.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *