Елегантен сексапил и усещане за лукс с правилното дамско бельо

Всяка жена е уникална сама по себе си, а когато стане въпрос за формите на женското тяло има безброй форми и размери, които правят всяка една от тях красива. 

Различните пропорции на тялото са класифицирани в пет ключови категории и те са – ябълка, триъгълник, правоъгълник, обърнат триъгълник, пясъчен часовник. Това са думи отнасящи се за сравнителните пропорции на раменете, бедрата и талията, независимо от нейното тегло.

Всяка жена, която е наясно в коя категория попада, може да има безценно тайно оръжие, когато става въпрос за избор на дамско бельо. 

Елегантен сексапил и усещане за лукс с правилното дамско бельо

Източник на изображение: pexels.com

Бельото, е създадено да гали женската фигура. Качествения сутиен, боди или бикини подчертават женствеността на жената и я кара да се чувства красиво и комфортно. Независимо дали е избрала да го носи за себе си или за някой друг, идеалното бельо има способността да повиши рязко увереността на всяка една дама. От корсети и камизолки, до сутиени и бикини, светът на бельото е тайната на всяка една жена с различни форми и размери.

Комплект бельо – бикини и сутиен подхождат на всички типове тяло, тъй като насочва вниманието към цялото тяло, вместо да се фокусира върху една определена черта. 

Тук може да заложите на доказани марки, като Palmers, която не спира да радва жените по цял свят, с качество, комфорт и дързост.

Ако преди корсетът се разглеждаше, като патриархален обект на власт и ограничаваща дреха, сега го използва умело за съблазън. Той е идеален за жени, които искат да подчертаят талията си. 

Бюстието, засилва извития силует на пясъчен часовник на женската форма.  Той повдига бюста, оформяйки талията, създавайки примамлива фигура с извивки.

Жените с дълги крака, могат да си позволят копринена камизолка, която е много секси и в същото време създава прекрасно усещане за летните вечери. 

Сутиенът, е аксесоар, без който никоя жена не може. Вв днешно време има десетки стилове, размери, цветове и форми и е аксесоар, който се носи от малки и големи.

Жените с малък бюст могат да се възползват от сутиен с подплънка, който умело ще повдигне гърдите им и не само, той ще ги оформи да изглеждат страхотно.

Спортния сутиен поддържа идеално гърдите по време на спорт и често материята е антибактериална и влагоотвеждаща.

Когато говорим за долна част на дамското бельо, бикините тип “прашка” са предпочитани от много жени и се чувстват в тях страхотно. Те умело елиминират онези досадни очертания на класическото бельо, когато се носят прилепнали дрехи.

Безшевните бикини са друга алтернатива. Те са създадени само от едно парче плат, придавайки на женското тяло сексапил и елегантен силует. Не се носят от дамите с по-широк ханш и сладострастни извивки, но пък за дамите с форма на пясъчен часовник, ябълка и триъгълник са идеални.

Боксерките не са отшумелица със сигурност и много от дамите ги носят с удоволствие и наслада. Съчетани със спортен сутиен, създават забавен и удобен комплект за жени с правоъгълна фигура. 

Когато една жена избира бельото си е важно да е наясно със себе си дали иска да подчертае фигурата си или да я балансира и така ще успее да избере перфектното бельо за тялото си. 

Секси бельото пък разкрасява жената и повишава самочувствието й, подчертава женската индивидуалност и най-важно съблазнява мъжете. 

Има уникални елегантни модели на по-ееротичното бельо, които ще подчдертаят фигурата и ще скрият несъвършенствата на тялото. Умело ще акцентира върху достойнствата ви и ще ви превърне в истинска богиня.

Преди да направите покупка на каквото й да е дамско бельо, проучете точно кои са качествените материи, които благоприятстват на вашата кожа и биха паснали идеално на тялото ви. 

Бельото е символ на чистота, нежност и романтика. То променя отношението към самата теб и успява да те накара да се обичаш малко повече.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *