Huawei предлага безплатна диагностика на устройства в София

Smart Friday се нарича новата инициатива на китайския производител Huawei, достъпна за всички жители на София. Всеки петък в столицата ще се извършва безплатна диагностика на устройства на Huawei. Ако посетите Центъра за обслужване на клиенти на китайската компания на ул. “Леге” 6, ще можете да се възползвате и от 10% отстъпка при негаранционно обслужване.

Потребителите на Huawei в България стават все повече на брой, а китайският производител е вече №2 в света по популярност, побеждавайки гиганта Apple в това отношение. Пред китайската компания на този етап остава единствено Samsung, но Huawei си постави някои амбициозни цели в това отношение.

Всеки петък на ул. “Леге” 6 потребителите на Huawei ще могат да се възползват от всички видове консултантски и помощни услуги, от които се нуждаят. Специално обучените консултанти ще ви дадат добри идеи за оптимално използване на вашето устройство, независимо дали става дума за смартфон или таблет, а също така ще ви посъветват и за евентуалния избор на ново такова. Много хора всъщност не знаят, например, как да архивират информацията си. Всякакви въпроси от такъв тип ще получат своите отговори, при това – без да се налага да заплащате такса за услугата.

От Huawei подчертават, че услугата Smart Friday е достъпна за всички клиенти на китайския производител, без значение откъде сте закупили своето устройство. Дори и да сте закупили своя смартфон или таблет от чужбина, в рамките на Smart Friday вие ще получите адекватна помощ от специалистите на бранда.

Центърът за обслужване на клиенти на Huawei в София работи всеки делничен ден в периода между 09:00 и 18:00 часа.

За Huawei: Само за период от няколко години, Huawei се наложи като един от най-големите технологични производители в света. Продуктите на китайската компания се предлагат в повече от 170 държави на планетата. Huawei вече е сред най-популярните производители и на територията на България, където продуктите на компанията се радват на високо доверие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *