Как да се обличате за есента, ако сте по-пълни: Съвети как да изглеждате стилно с палта, якета и други

‍Есента отново настъпи, а с нея идват и все по-хладните дни.  Макар че есента понякога може да бъде малко трудна при избора на дамско облекло, има някои общи правила, които повечето хора следват, когато става въпрос за облекло през този сезон. Тези прости съвети ще ви помогнат да изглеждате стилно, независимо от времето навън.

Ключът е в наслояването

Наслояването е най-добрият начин да останете топли и стилни през есента и също така ви позволява да носите по-универсални елементи (например пуловери, якета и базови дрехи). Можете да носите ризи с дълъг ръкав върху под пуловери или ризи с дълъг ръкав под жилетка.

Ботушите подхождат на всичко

Ботушите са перфектният сезонен аксесоар. Те се съчетават с всичко, включително с рокли и поли. Съчетайте чифт ботуши до глезена с дънки и пуловер. Или издигнете визията с чифт ботуши до глезена, мини пола и секси топ. Ботушите могат лесно да се съчетават с различни тоалети през целия ден. Ако носите рокля, обуйте чифт ботуши до глезена и лесно ще можете да превключвате между делови и по-официален външен вид. Ако носите дънки и пуловер, запазете небрежността, като добавите чифт ботуши до глезена.

Роклите все още са подходящ вариант

Роклите са чудесен вариант за есента. Те могат да се носят с ботуши и чифт ботуши до глезена или просто с равни обувки. Ако искате да разнообразите визията си, винаги можете да добавите жилетка, палто или шал, за да я направите по-официална. Има толкова много начини да носите рокля през сезона. Роклите са особено разнообразни през есенните месеци. Можете да ги съчетаете с гамаши за лесна и сладка визия или да ги носите с ботуши или боти.

И не забравяйте да добавите аксесоари!

Аксесоарите са идеалният завършек на всеки тоалет, особено през есенния сезон. Не е нужно да носите аксесоарите си само при специални поводи, те лесно могат да бъдат добавени към всяка визия. Можете да носите чифт обеци, за да придадете блясък на тоалета си, или колие, за да добавите лек цветен нюанс. Има толкова много начини за носене на аксесоари, така че изберете няколко, които подхождат на вашия гардероб и стил.  Можете да носите топли или леки дрехи в зависимост от температурата навън.

Източник:  maksi-moda.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *