Стилни и удобни мъжки якета

Колкото и да не ни се вярва, предвид променливото време и изненадващите снегове по никое време, пролетта настъпи и е време да помислим за пролетния гардероб. Тази пролет ни показа нагледно за пореден път, че това е сезонът с най-непредвидимото и разнообразно време и температури. Именно затова е важно да се подсигурим и предпазим от настинки, а на помощ идват удобните, стилни и практични пролетни якета, виж повече за тях. Както през зимния сезон, така и през пролетния, разнообразието при този вид мъжки облекла е огромно. Подходящ избор може да бъде кожено мъжко яке, шушляково яке, мъжко яке тип „бомбър“, дънково яке или куп други предложения, които предлага пазарът на мъжки якета. Богатият избор не трябва да ви притеснява, приемете го като чудесна възможност да изразите себе си чрез визията и стила на облеклото.

Стилни и удобни мъжки якетаВ тази статия екипът на българския моден бранд за мъже – LAZARINI, ще ви представи кратко ръководство за актуалните предложения този сезон, както и някои ценни съвети за облеклото през пролетния сезон.

Първи съвет: Заложете на нещо тънко, леко и удобно за носене както върху други дрехи, така и в ръка. Нека не забравяме, че пролетта често предлага доста горещи дни, а със сигурност не бихте искали да отидете на работа изпотени.

Втори съвет: Пролетното яке трябва да устои на дъжд, както и вятър. Полиестерът е един от най-предпочитаните и често срещани материали, що се отнася до изработката на влагоустойчиви и ветроустойчиви якета. Тази материя ще внесе спортно-елегантна нотка към визията ви, което я превръща в изключително практична и удобна при носене.

Трети съвет: Помислете за мъжко пролетно яке с качулка. Да, мъжките кожени якета са доста атрактивни и харесвани от повечето мъже, но липсата на качулка може да бъде сериозен проблем особено през пролетта.

Четвърти съвет: В следващите редове ще ви разкажем за актуалните предложения тази пролет, на които може да заложите. Но нашият съвет към вас е – винаги следвайте вашите лични предпочитания и вкус, не робувайте на модерни трендове, ако якето не подхожда на същността и характера ви. 

Стилни и удобни мъжки якетаЯке тип „Бомбър“ – този модел произхожда от американската авиационна армия и е бил част от униформата на летците. Впоследствие се превръща в мода сред населението в САЩ, като с времето модата се пренася и в останалата част от света. В днешни дни този вид яке е един от най-предпочитаните модерни спортно-елегантни модели на пазара, вдъхновявайки с различен и по-нестандартен дизайн. Характерните детайли при „бомбър“ якетата се изразяват в изрязана яка, еластични краища в ръкавите и долната част при основата. Може да се комбинира както с дънки, така и с по-формални класически панталони.

Кожено яке – Приемете мъжките елегантни и стилни якета от естествена кожа като инвестиция. Качествената естествена кожа може да се запази с години и определено ще ви се отплати многократно с времето, но трябва да вложите не само необходимите средства за закупуването, а и нужното внимание и време при избора. И все пак, когато опира до качественото кожено яке и подходящата цена, обичаме да казваме… колкото по-висока е цената, толкова по-високо е качеството.

Стилни и удобни мъжки якета

Пролетно шушляково яке – със сигурност този вид яке е най-подходящото  за пролетта, тъй като е леко, комфортно и най-сигурното решение за непредвидимите природни условия. Друго предимство при този вид пролетни якета е, че биха могли да се комбинират с къси панталони, за разлика от останалите мъжки пролетни якета. Спортно-елегантният им стил позволява разнообразни комбинации, допринасяйки с широка функционалност и практичност.

Надяваме се тези кратки съвети, идеи и предложения да си били от полза за всеки читател.

Виж повече съвети и предложения от колекцията на LAZARINI в онлайн магазина на модния бранд, където ще откриете висококачествени мъжки пролетни якета на примамливи цени, подходящи и за най-взискателния вкус.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *