Samsung пускат смартфон с 4 камери

Най-новата изненада на едноименния производител Samsung, е смартфон с 4 задни камери. Става дума за последния телефон на компанията Samsung Galaxy A9s, който ще бъде показан пред публика на специално организирано събитие на 11.10.2018 година. Устройството отново ще работи под операционна система Android, и ще разполага с четири броя вертикални камери с различна пикселизация.

Процесорът на телефона ще бъде Qualcomm Snapdragon 660, а операционната памет ще е 6ГБ. Потребителите могат да записват снимки и приложения на вградената памет, която 128ГБ. Телефонът работи с Android 8.1 Oreo, но няма информация дали ще има ъпдейт до деветата версия.

Първата камера на устройството е 24-мегапискселова, а втората 5MP и работеща с дълбок сензор. Третият сензор за снимане е 8MP, а четвъртият 10MP, който ще се грижи за мащабиране на изображенията. Това наистина уникална комбинация от камери, която се появява за пръв път на пазара.

В началото производителите обявиха, че смартфонът ще се се казва Samsung Galaxy A9 Star Pro, но по-късно стана ясно, че той ще бъде представен под името Galaxy A9s. Много от любителите на технологиите нямат търпение да видят новото бижу и да разберат цената му, за която все още се мълчи.

Бързият процесор, многото RAM памет, издръжливата батерия и четирите броя камери правят този телефон от марката Самсунг наистина специален. Разбира се, ние ще следим новините покрай него и ще ви запознаем с тях, когато излезе нещо ново, а до тогава очаквайте появата на първия смартфон от този тип.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *