5 щури идеи за ергенско парти

Обикновено, когато става дума за ергенско парти, първата асоциация е стриптийзьорки. Ако обаче искате да промените стереотипа и да премахнете голите дами от менюто, които освен всичко останало, ще ви струват доста пари, то със сигурност нашите пет щури идеи за ергенско парти ще Ви допаднат и развеселят.

Планирането на забавно ергенско парти е трудно. Баналният стриптийз и игра на мини футбол с приятели, не са кой знае колко интересни хрумвания. Посещението на нощен клуб и якият пиянски запой също не предизвикват кой знае какво възхищение. Ето и нашите предложения:

Направете нещо опасно

Вземете със себе си най-верните си приятели и заедно направете нещо опасно. В случай, че Ви е омръзнало от риболов, можете да посетите мероприятие с повече адреналин. На прима виста се сещаме за скачане с бънджи, рафтинг или някое аматьорско рали. Разбира се, тази стъпка изисква от Вас да сте уравновесени, за да не се получи обратен ефект.

ергенско парти

Купете билети за готино събитие

Посещението на интересно събитие, е един от добрите начини да изкарате последната си нощ като ерген. Можете да купите билети за някой як концерт, еротична изложба, увеселителен клуб или пък друго готино събитие. Това са все идеи, които ще допаднат не само на Вас, но и на приятелите Ви. Още повече, че на посочените мероприятия е пълно с красиви жени.

Отидете на мач на любимия отбор

Съберете тайфата и отидете на мач на любимия отбор. Там ще пеете и викате колкото си искате. Развявайте знамена и надувайте тромбата. Изживейте момента като свободен мъж и се радвайте на тази възможност. Имайте предвид, че след брака футболните мачове могат да станат табу. Нежната половина иска внимание, а не да ходите да дерете гърло на стадиона.

Пейнтбол – една добра идея

Да, пейнтболът е страхотен и вдига адреналина. Вие и приятелите ще изпитате уменията си на бойното поле. Мъжка работа, както се казва. Е, възможно е малко да се изцапате, но пък това Ви е позволено в последния ден като ерген. И, ако до този момент сте се въздържали от подобни приключения, то сега имате шанс да изпитате голямо удоволствие и да се забавлявате.

Кратко ергенско пътуване

Заминете за ден или два на някое хубаво място в България или съседните нам държави. Посетете красивите морски плажове или се отдайте на релаксираща почивка в планината. По този начин хем ще имате време да помислите, хем ще оставите и бъдещата Ви съпруга малко сама, за да осмисли всичко, което се случва между Вас. След това се върнете и стартирайте съвместния живот с любимата Ви.

ергенско парти

В заключение

Това са щури и в същото време свежи идеи за ергенско парти, които можете да приложите на практика. Запомнете че това е вашият ден и имате свободата да бъде нестандартни и различни. Естествено, не бива да прекалявате с нищо, а просто да се забавлявате. Ако имате нужда от повече пари, за да организирате партито, можете да вземете пари на заем. Запознайте се с програмата за лоялни клиенти на Кеш кредит.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *