Какво трябва да носят дамите на парти?

На първо място, важно е да запомните, че партито за рождения ден вероятно ще има определена тема и не искате да откраднете шоуто, като се облечете различно от нея. Има няколко лесни и забавни тоалета, които можете да облечете, за да се насладите на духа. Съкратен топ и пола, скъсани дънки, бохо рокля от една част или тесни дънки и кожено яке са лесен избор.

Неписани правила за коктейлно облекло

Когато става въпрос за избор на подходящо парти облекло, има няколко неписани правила, които трябва да следвате. Първо, винаги носете елегантно, скромно облекло. Никога не носете дълбоко деколте или оскъдна рокля. Роклите трябва да са с дължина поне до коляното. Добре е да съчетаете този тоалет с елегантни обувки, които биха подхождали на всеки модел. Елиза обувки биха били подходящо допълнение.

Коктейлното облекло е полуофициално облекло, което преминава от дневно към вечерно облекло. Не е необходимо да е твърде официален или твърде небрежен. Това е страхотно време да изразите своя уникален стил, без да прекалявате с дрехите. Класическата коктейлна рокля ще бъде идеален избор за всяко полуофициално събитие.

Дрескод за небрежен рожден ден

Ежедневните партита за рожден ден нямат строг дрескод. Обикновено те се провеждат в градина или къща, така че е приемливо да носите просто облекло на партито. Най-сигурният залог е чифт дънки и блуза с кецове или сладки обувки. Дънките могат да бъдат всякакви, но е по-добре да не носите тесни дънки, тъй като ще трябва да се движите много.

Мъжете също могат да се обличат в официални дрехи. Ако е официално парти, не забравяйте да си сложите одеколон или да оформите косата си. Ако е по-обикновено парти, мъжете могат да носят дънки и тениска. Само не забравяйте да стоите далеч от графични тениски. За жените са подходящи стилен топ, сако и удобни обувки.

Ако празненството се провежда в дискотека и носите малко по-официален вид, то е добре да се преоблечете, преди посещението на клуба. Имайте предвид, че там обстановката вероятно ще е доста разпръсната, както и вероятно ще има много хора. Най-добре е да сложите обикновена тениска, към към която да облечете обикновени дънки или панталон, който не би било проблем да се изцапа.

Избор на идеалното облекло

Когато избирате тоалет за дамско парти, трябва да имате предвид няколко важни неща. Първият е да избягвате да се обличате като героите в ситкоми или да носите твърде много цвят. Добре е да носите обикновена тениска, но се опитайте да стоите далеч от лозунги. Друг съвет е да носите чисти дрехи. Това ще покаже уважение към домакина. Умишленото дразнене на денима е добре, но избягвайте всичко, което е твърде крещящо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *