5 наистина страхотни подаръка за ергенско парти

Клишетата понякога успяват да изпълнят функцията си, но ако търсите вълнуващи спомени, заложете на изживявания, които са право в десетката  

Когато ни предстои да гостуваме на ергенско парти, неизбежно ще се сетим за три варианта за подарък – алкохол, вечер в нощен клуб и изненадваща поява на дама в оскъдно бельо. Е, клишетата понякога успяват да изпълнят функцията си и забавлението е гарантирано, но съвсем отделен е въпросът, ако целта ви е да създадете вълнуващи спомени.

Всяка вещ се износва и остарява, докато ярките емоции остават в паметта ни за цял живот. Затова заложете на изживявания, които са право в десетката за подобно събитие.

Подарък дрифт

За повечето мъже това е уникален жест, да се насладят на екстремно шофиране и високите скорости. С подкрепата на добър инструктор това може да се превърне в истински празник на адреналина.    

Усещането за нещо ново, овладяването на техники и умения, свързани с управлението на автомобила, превръща услугата в комплексно преживяване.

Бънджи скок

Това е прекрасен начин за презареждане на емоциите, особено ако получателят отдавна е имал намерение да скочи отвисоко. Все пак му предстои голямо предизвикателство – да сключи брак, а напрежението със сигурност расте с всеки изминал час.

Нека освободи духа си и да повярва в неограничените си възможности. Струва си да го изкушите!

Полет с парапланер

Необикновено и приятно като подход е да подарите полет с парапланер. Удобството е, че всеки може да се възползва от него, като се изисква просто да седне на седалката и да изчака крилото на парапланера да го понесе към небесата.

Това е най-практичният вид авиация на света, като всичко необходимо за летенето се побира в една раница. Опитните пилоти се грижат за безопасността на смелчаците, дръзнали да полетят редом с птиците и да изчистят съзнанието си на фона на красивите гледки наоколо. 

Урок по пилотиране

И ако полетите представляват особен интерес за бъдещия младоженец, то мечтата му може да се сбъдне съвсем скоро, ако му предложите урок по пилотиране на двуместен самолет.

Нека да затегне коланите и да се остави в ръцете на професионалистите. За всички, преминали курса, е характерно, че след приземяване усмивката дълго не слиза от лицата им. Освен управление на самолета, те получават възможност да научат интересни факти и любопитни детайли относно летенето.     

Разходка с яхта

Ако успеете да се вмъкнете в период на подходящи метеорологични условия, разходката с луксозна яхта е страхотен вариант да доставите максимално удоволствие и незабравимо морско приключение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *