Как и с какво да носите дамски боти?

Важно е да знаете как и с какво да носите дамски боти. Ботите са универсални обувки, които ще работят добре в почти всеки стил. Те изглеждат страхотно в комбинация с дамски костюми и гащеризони. Можете да ги носите с пуловери, туники и елегантни, официални блузи. Въпреки това, в зависимост от това с какво искате да ги комбинирате, изберете подходящите стилове. Можете да избирате между военни или елегантни модели, боти с остър или заоблен връх. Не забравяйте, че отделните стилни елементи трябва да образуват съгласувано цяло.

Боти с цип

Как да носите дамски боти? Съветваме ви веднага!

Късите ботуши са чудесен вариант за жени, които искат да избегнат ефекта от скъсяване на краката. Тези модели царуват предимно през пролетта, лятото и есента, когато времето е благоприятно за глезените на открито. Обикновено изглеждат страхотно в тази версия. Също толкова интересно предложение е възможността да избирате от много цветови предложения.

Как да носите боти до глезена?

Ботите до глезена са преди всичко елегантни обувки, които перфектно допълват тоалетите за специални поводи. Можете да ги носите на семейни тържества или да работите с тях без колебание. Те се появяват в много образи. Можете да изберете вечни боти от еко кожа, но ботите от велур или кадифе са интересно предложение. Не забравяйте обаче да ги изберете според случая.

Какво яке пасва на боти?

В по-студените дни якетата са задължителни. В зависимост от сезона можете да носите боти с различни връхни дрехи. Пролетта ще бъде чудесен избор на модни бомберки или рамони . В по-топлите дни жилетка или дънково яке ще бъдат идеални. Ботите изглеждат страхотно в съчетание с есенните тоалети. При зимния стайлинг пухеното ватирано яке ще бъде безценно, тъй като ще ви стопли и в най-студените дни. Имате много възможности! Ботите са универсални обувки, които се вписват перфектно с различни стилове якета.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *