Душ кабините заслужено са хит

Ако ви предстои ремонт на банята или влизате в ново жилище, най-вероятно въпросът, който си задавате е дали си заслужава да поставите душ кабина .

Без съмнение, решението е ваше, но ако търсите нашето мнение, то ние ви съветваме да не пропускате да се възползвате от комфорта и удобството, които кабините предлагат. 

Душ кабините заслужено са хит

5 причини да се спрете на душ кабина за вашата баня

Придават стил и индивидуалност

Ако искате да постигнете модерна визия и да придадете индивидуален стил на банята, то тъкмо душ кабината е вашето решение. В момента на пазара се предлага толкова голямо разнообразие от модели, форми и размери, че лесно можете да откриете модела, който отговаря точно на изискванията ви. 

Имате винаги суха и чиста баня

Винаги ви се е искало да се насладите на топлия душ и да не трябва  веднага след това да почиствате основно цялата баня? Имате ли душ кабина няма да ви се налага повече да го правите, защото кабините разполагат със стилни стъклени врати и под с отделен сифон, включен към канализацията, което ви позволява да се насладите максимално на релаксиращия душ, без останалата част от банята да се намокри. 

Душ кабините заслужено са хит

Имате си малко домашно СПА

Ако обичате СПА процедури, мултифункционалната хидромасажна кабина ще ви накара да забравите за посещенията в СПА центровете. Просто трябва да се спрете на модел и да решите какви функции да има душа. В момента хит на пазара са хидромасажните душ кабини с екстри като мултиструй, каскада, ароматерапия, хромотерапия. Има и модели, оборудвани с музикално озвучаване, с функции за парна баня и с други екстри, които превръщат хидромасажния душ е едно истинско малко домашно СПА .

Организират пространството

Душ кабините са затворени с врати и по време на къпане останалите мебели в банята не се пръскат. Това ви позволява да организирате пространството извън кабината така, че да внесете допълнителен стил и индивидуалност на помещението. Спокойно можете да поставите по стените снимки, любима картина, саксия с цвете, мека постелка пред кабината или друга декорация.

Не губите време в почистването ѝ

Лекотата и бързината, с която се почистват със сигурност ще ви допадне. Тъй като се изработват от модерни материали, за да ги поддържате чисти не се налага да правите нищо повече от това след къпане да избършете пода и стъклата с чиста суха кърпа. Работа буквално за 2 минути, след което кабината светва като нова.

3 неща, които е добре да знаете при избор на душ кабина

Съобразете размерите на кабината според пространството в банята

Ако банята ви е малка, няма как в нея да поставите голяма кабина или хидромасажен душ. Ако пък е просторна и сложите малка кабина, тя няма да стои добре и ще изглежда нелепо. Затова преди покупката измерете пространството, с което разполагате и едва тогава започнете обиколката по магазините.

Душ кабините заслужено са хит

Изберете формата и отварянето на вратите според нуждите си

Ако например банята ви е малка, добър избор била били кабините на ъгъл или с овална форма с плъзгащи се или сгъваеми врати, тъй като този вид кабини спестяват място. Ако банята ви е просторна, тогава можете да се спрете на правоъгълна, с асиметрична форма кабина или на голям хидромасажен душ с повечко екстри. Що се отнася до отварянето на вратите, имате ли повече пространство можете да се спрете както на врати на панти, така и на плъзгащи или сгъваеми врати.

Изберете вида на материала 

Без значение от размера и формата, подовете на кабините са акрилни, ABS, керамични или естествен камък, а вратите са от подсилено или антибактериално стъкло. Всички материали, които се влагат в са качествени, здрави и дълготрайни, така че само от вас зависи на кой вид душ ще се спрете. Но ако търсите и нашето мнение, то тогава ще ви кажем, че в  момента хит са душ кабините с под от естествен камък и антибактериално стъкло.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *