Топ мъжките бижута и тяхното стилно приложение в ежедневието

Представителите на силния пол трябва да подбира аксесоарите си умерено, за да подчертаят своя стил

Съвременният начин на живот не поставя ограничения пред силния пол, когато говорим за мъжки бижута. Разбира се, за представителите, за които е важно да запазят своя мъжествен стил, подходът се състои в умереност и правилен подбор.

Дизайнерите отдавна са осъзнали ролята на аксесоарите, които може да се каже, че са задължителни за цялостната визия. Помнете, че силата на бижутата е да издават аспекти от същността ни, както и статуса в обществото ни. Това е оръжие, с което трябва да боравите умело и балансирано.

Колекцията от бижута за мъже

Копчетата за ръкавели спадат към тях и в това няма нищо изненадващо, защото те превръщат всеки костюм в изтънчено и аристократично облекло. Те могат да са от сребро, от злато, платина или други по-достъпни като цена метали.

В миналото копчетата за ръкавели са предавани от поколение на поколение, като завет и символ на семейството.

Часовникът има завидно присъствие в ежедневието на мъжа, което няма как да бъде поставено под съмнение. Наистина, често заможните господа инвестират в скъпи придобивки от този бранш, но трябва първо да помислят дали моделът е подходящ за ежедневното им облекло или това за специални поводи.

За по-официалната визия са удачни часовниците с кожена каишка, като с тях ще се чувствате комфортно също в офиса, на среща с клиенти. За всяко друго неформално събитие може да излезете със спортен часовник или с метална каишка.

Женените господа държат на своя пръстен, но не само те могат да си позволят подобно бижу. Пръстени има различни, а изборът на модел може да се определи от личния ви вкус. Тип халка е изчистен и винаги приемлив вариант, дори да не сте полагали брачна клетва.

Гривна или верижка са доста използван аксесоар от младите. И по-зрелите мъже залагат на украшение на ръката, защото не им създава дискомфорт и лесно се съчетава с избрания часовник. Тук е моментът да обърнете внимание на баланса – да комбинирате различните метали добре, да запазите семплия стил и да влагате в изчистени стоманени, сребърни или златни придобивки, които изглеждат класно и винаги са подходящи за облеклото.

Нали не сте пропуснали колана? Първо, защото той е изключително практичен и приложим в ежедневието. На следващо място е важно да го притежавате, по възможност в няколко цветови гами и дизайни, тъй като лесно се комбинира с обувките, а присъствието му създава цялостна, завършена и стилна визия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *