3 полезни съвета за стягащото бельо през лятото

Летният сезон е свързан с множество официални поводи, които предоставят възможността да се преобразите с изискана рокля по тялото

Не, тесните рокли не са табу за по-женствените форми – може да ги носите със стягащо бельо, независимо от сезона. И все пак, лятото предполага множество официални поводи, които предоставят възможността да се преобразите с изискан тоалет по тялото.

Не се лишавайте от шанса да подчертаете природните си дадености, защото всяка дреха, която носите със самочувствие, може да ви отвори неподозирани хоризонти.

Следвайте тези ценни съвети за стягащото бельо, което избирате:

Акцент с приоритет

Ролята на стягащото бельо не е да промени напълно фигурата ви. За предпочитане е да изберете върху какво да акцентирате, за да внесете нужния баланс. В крайна сметка, не е нужно да си причинявате излишен дискомфорт, а просто да подобрите визуално образа в огледалото, особено когато сте планирали да облечете конкретен тоалет.

Помислете кои части от тялото желаете да прикриете и кои заслужават да излязат на преден план. Оформящото бельо не трябва да бъде твърде стегнато.

Правилен размер

Стигаме до приемането на реалността, каквато е. Изключително важно е да не притискате до изнемога зоните, които ви смущават. Колкото и малък размер бельо да вземете, това няма да позволи да облечете много по-малка рокля.

Затова носете точния размер за вас, което е важно и от здравословна гледна точка. Органите и нервните окончания трябва да останат в спокойно състояние.

За определяне на размера, запишете си данните в см на талията, ханша и бедрата или само зоната, която целите да оформите. След това прочетете внимателно описанието на продуктите в онлайн магазина.

Подходящи случаи

Всъщност стягащото бельо намира приложение не само на поводи, когато нямате търпение да сложите новата си специална рокля. Може да го носите и на работа, в зависимост от дрехите, но на практика нямате никакви ограничения за неговата употреба.

Ефектът е отличен, тъй като тази увереност в себе си и в собствената ви красота ще ви поднесе допълнителни дивиденти. Ползите са многобройни, а трябва да знаете, че бельото има и различни степени на пристягане, което ви осигурява широка гама и варианти за действие.

То съществува и във всевъзможни разновидности – има коригиращо бельо тип колан за корема, за ханша, като бермуди за бедрата, за долната част на тялото, за краката, за ръцете, за бюста. За дамите, които наскоро са станали майки и са родили чрез секцио, има и следоперативно стягащо бельо, което може да се носи след препоръка от медицинския специалист.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *