Време за ремонт – идеи и съвети

Време за ремонт - идеи и съвети

Източник на изображението: Pexels

Избора на обзавеждане по време на ремонт е субективен процес и не бива да бъде повлиян от личните ни предпочитания или от широко разпространените тенденции в интериора. Хубавото е, че на пазара се предлагат множество различни по стил мебели, които ще задоволят всичките ни изисквания. 

Ако изпитвате затруднения на каква визия точно да се спрете, тези 5 съвета ще ви бъдат от полза за да се справите.

Стилът

Разберете кой стил ви допада наистина много. Най-приятният момент е проучването на възможностите. Може да преглеждате списания, блогове или социални мрежи базирани на снимки, за да разберете как бихте искали да изглежда мечтания дом.

Характеристики на стила

Проучете характеристиките на избрания от вас стил. Обърнете внимание на материалите, формата, текстурата и цветовете. 

Подходящ фон

Създайте подходящ фон , на който желаните мебели изпъкват, не избирайте всичко в един единствен стил. Дори и да следвате една определена насока, има шанс да направите така, че жилището ви да изглежда прекалено претрупано или твърде студено. По-универсалните визии за стени, таван и под може да използвате като фон за да “нарисувате” желания дом.

Фокусна точка

Фокусната точка е тази част от интериора на помещението, която приковава мигновено вниманието на всеки. 

Детайлите

Детайлите в декора са от ключово значение. Те най-често са различен тип мебели и декорация.

Три популярни стила в интериорния дизайн, които се наложиха през последните години:

Модерен стил

Този стил е вдъхновен от модернистично художествено движение, роден в зората на 20 век и преоткрива отношенията ни с естетиката и пространството, като ни доближава до него. Модерните интериори често са сложно наслагване на функционалност и композиция с ясно очертани линии и геометрия.

Скандинавски стил

Той е олицетворение на простотата, ефективността и функционалността, но се поставя акцент върху достъпността на акцента. Той установява внимателен баланс между личните потребности и минималистичната ефективност. Характеризира се с голи орнаменти, чисти детайли и органични материали.

Индустриален стил

Греди, колони, канали  и тръби са изведени на преден план, за да се подчертае “машината за живеене”, и така носи по-скоро мъжествен характер. За разлика от другите стилове, този не се притеснява от грубост и тежест, а напротив приема в обятията си всички износени и рециклирани вещи. Той често е добър избор при преустройства на складови помещения или тавански помещения. Индустриалният стил се придържа към неутрални и топли цветове, като сиво и кафяво, а желязо и стомана, открит бетон и тухлена зидария, която е недовършена го допълват идеално. Изборът на мебели се свежда до  винтидж и индустриални дизайни.

За да изберете перфектният стил за дома ви и да постигнете визуално съвършенство, наистина трябва да заложите на качествени и уникални мебели, едни от които смеем да твърдим, че са точно такива Мебели Мондо в град Враца.

Защо мебели Мондо ?

Те покриват всички стандарти за качество и надминават очакванията на клиентите. Имат високи изисквания относно материалите, с които работят и качеството на платовете, дървесината и изработката. Всеки месец обявяват промоционални цени на много от мебелите, за да е изгодно на клиента.

Защо град Враца?

Мебелен магазин Враца от веригата на Мондо е разположен на два етажа. Там може да намерите мостри както на дивани и TV секции, така и на спални комплекти, кухни, матраци, маси и столове, портманто и много други. Разнообразието е голямо както на мебели така и на текстил, всякакви аксесоари за дома, одеала и възглавници и много други.

Консултантите на магазина ще откликнат веднага на вашите въпроси и изисквания относно обзавеждането и всичко свързано с него с професионални съвети и гъвкави решения за интериора.

Има изключително много предимства, с които се отличава от останалите мебелни магазини. От уникалните и модерни мебели до качествените материали и достъпните цени. А най-хубавото е, че повечето от тях са налични на склад и може да ги получите веднага.

Не се чудете, а директно отидете. Мебелен магазин Мондо град Враца ви очаква, за да задоволи и най-изисканите ви желания!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *